Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η ανάρτηση της Μοιραράκη για τον σύζυγό της 2 εβδομάδες πριν

Σπαρακτικό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η ανάρτηση της Μοιραράκη για τον σύζυγό της 2 εβδομάδες πριν

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, παντρεύτηκε η Δέσποινα Μοιραράκη την 1η Ιουνίου του 2011, τον εκλεκτό της καρδιάς της και πλοίαρχο του πολεμικού ναυτικού, Γιάννη Κοντούλη. Ο γάμος της "βασίλισσας των χαλιών" χαρακτηρίστηκε από την χλιδή και άφησε εποχή στην τηλεοπτική ιστορία.

Η Δέσποινα Μοιράκη- κατά δέκα κιλά αδυνατισμένη- φόρεσε ένα νυφικό σχεδιασμένο από τους MiRo, με μακριά μανίκια, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, δημιουργώντας ελαφριές μπούκλες. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε ο Αχιλλέας Χαρίτος. Στην εκκλησία τη συνόδευσαν οι δυο γιοί της ο Γιώργος και Τάσος, που φόρεσαν επίσης κουστούμια σχεδιασμένα από τους MiRo.

Από πολύ νωρίς είχε τοποθετηθεί μια εξέδρα 7 μέτρων για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου με έξι κάμερες και γερανό, ενώ σκηνοθέτης του ήταν ο καλός φίλος της Δέσποινας, Τάσος Μπιρσίμ. Στον διάδρομο που περπάτησε η Δέσποινα Μοιραράκη μέχρι την εκκλησία είχαν στρωθεί κόκκινα περσικά χαλιά, 30 ανθοστήλες με λουλούδια ορχιδέες αλλά και 10 ανθοστήλες στον χώρο που πραγματοποιήθηκε το μυστήριο. Στα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονταν οι συνάδελφοι του Γιάννη Κοντούλη, οι οποίοι ύψωσαν τα πολεμικά σπαθιά για να περάσει το ζευγάρι.

Ανάμεσα στους 100 καλεσμένους που είχε το ζευγάρι ήταν η Αικατερίνη της Σερβίας, η Βάνα Μπάρμπα, ο Λευτέρης Πανταζής και γνωστές διασημότητες που έχουν αγοράσει χαλιά από την κα. Μοιραράκη. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Μπακατσέλος και η Βέλλα Γκόλα από την Θεσσαλονίκη ενώ την οργάνωση του γάμου έκανε η γνωστή διοργανώτρια γάμων, Φαίη Βαλλίδου.

Από τότε μέχρι και σήμερα το ζευγάρι ήταν αχώριστο αλλά... η μοίρα τους έπαιξε τραγικό παιχνίδι. Ο Γιάννης Κοντούλης, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 24/6 μέσα από την εκπομπή Happy Day άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, μετά από μια μεγάλη μάχη που έδινε με την... κακιά αρρώστια (δείτε εδώ το βίντεο που η Σταματίνα ανακοινώνει τον θάνατό του).

Κάνοντας μια βόλτα στον προσωπικό λογαριασμό της Δέσποινας είδαμε πως η προ τελευταία της ανάρτηση αφορούσε εκείνον και την επέτειο γάμου τους. Πριν από 2 εβδομάδες έκλεισαν 11 χρόνια παντρεμένοι...

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη

"1/6/2011 - 1/6/2022
Παναγια μου σε ευχαριστω για αυτα τα 11 χρονια ΖΩΗΣ
Happy anniversary ‼️", έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα αναρτώντας φωτογραφίες από τον γάμο τους...

Μοιραράκη γάμος

Μοιραράκη σύζυγος νεκρός

Μοιραράκη πέθανε ο σύζυγός της