Έγκυος η Super Κική - Χώρισε με τον σύντροφό της!

Η ανακοίνωσή της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Έγκυος η Super Κική - Χώρισε με τον σύντροφό της!

Μόλις πριν από λίγα λεπτά η Super Κική έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να κάνει μία συγκλονιστική ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους. Μέχρι πριν λίγο καιρό δήλωνε full in love και μόλις μάθαμε πως και χωρισμένη είναι και παιδί περιμένει.

Η ανάρτηση της Super Κικής

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται ..
Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου»

Ανάρτηση Σουπερ Κική

«Θέλω να γίνω...»

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 στον αέρα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Super Κική, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά όσα συνέβησαν και στην φυλακή. Χαρακτηριστικό δε είναι ο τρόπος που «κάρφωσε» τον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια η influencer παραδέχτηκε πως πήρε απόφαση να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η φυλάκισή της.

«Δεν είχα και την καλύτερη ζωή. Όταν πήγα στην φυλακή και στο ΚΕΘΕΑ κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει αυτό που κάνω. Τότε υπήρχε άγνοια, τώρα δεν υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια συνέχισε με τον ρόλο που θα ήθελε να αποκτήσει στην ελληνική τηλεόραση. «Δεν θα ήθελα να είμαι πάνελ, αλλά θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια», σχολίασε η Super Κική.