«Ήταν και...» - Η αποκάλυψη της Αναστασίας για την καταγωγή της

Οι δηλώσεις της στο Colour Day Festival 

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήταν και...» - Η αποκάλυψη της Αναστασίας για την καταγωγή της

Την Αναστασία -την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Tik Tok με την επιτυχία της «Αμαρτίες»- συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα», στο Colour Day Festival την Κυριακή 26/6 και η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις. Μίλησε στο Άρτ, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή αλλά και την καταγωγή της.

Οι δηλώσεις της Αναστασίας

«Είμαι πολύ καλά» εξομολογήθηκε η Αναστασία στην ερώτηση για το αν έχει αγόρι.

«Δεν έχω διαβάσει κάτι για την καταγωγή μου η αλήθεια είναι… αλλά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης από όπου κι αν ήμουνα. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά. Ο προπάππος της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό γιατί αν δεν ήταν αυτό μπορεί να μην είχα αυτή τη φωνή που έχω τώρα» είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία.

H Αναστασία αποκαλύπτει για τη ζωή της μετά την επιτυχία της - «Οι γονείς μου όποια δουλειά και να κάνω με...»

Η Αναστασία, η όμορφη τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Tik Tok με την επιτυχία της «Αμαρτίες», που σύντομα έγινε viral τραγούδι και το λάτρεψε όλος ο κόσμος, έδωσε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο και μίλησε για την τεράστια αλλαγή που έχει βιώσει μετά την επιτυχία και την αναγνώριση της.

«Δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζε κάποιο άλλο κορίτσι της ηλικίας μου, εγώ ξέρω ότι για εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά. Είμαι η ίδια Αναστασία, που ήμουν πριν από τις «Αμαρτίες». Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο και κάνω αυτό που αγαπώ. Στην αρχή έλεγα ότι ο κόσμος μπορεί να μη με αναγνωρίζει παρά την επιτυχία του τραγουδιού ή να ντρέπεται να έρθει και να μου μιλήσει. Όταν βγαίνω, με σταματούν πολλοί στο δρόμο» ανέφερε η Αναστασία.

H Αναστασία αποκαλύπτει για τη ζωή της μετά την επιτυχία της

«Για τους γονείς μου όποια δουλειά κι αν κάνω, είμαι το παιδί τους για εκείνους. Θέλουν να είμαι χαρούμενη και δεν μπήκαν ποτέ εμπόδιο στα όνειρά μου. Σίγουρα φοβούνται αλλά ξέρουν ότι είμαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους εμπιστεύονται».