Απόστολος Ρουβάς: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του Φανή

Το ζευγάρι βρέθηκε στην γενέτειρα του σεφ για διακοπές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Απόστολος Ρουβάς: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του Φανή

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο αγαπημένο του νησί την Κέρκυρα, από όπου και κατάγεται μαζί με την σύντροφό του Φανή, ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους αλλά και να δουν την οικογένειά του. Το ζευγάρι, όπως θα δούμε παρακάτω και στο φωτογραφικό υλικό πέρασε πολλές ευχάριστες στιγμές μαζί και ο Απόστολος πέρα από την οικογένειά του, δεν παρέλειψε να δείξει στην αγαπημένη του όλα τα αξιοθέατα του πανέμορφου νησιού του Ιονίου.

Για την κοπέλα του έκανε πρώτη φορά την αποκάλυψη σε έπαθλο επικοινωνίας, όσο ακόμα διαγωνιζόταν στο Survivor όταν είχε δηλώσει: Ξέρω ότι το βιντεάκι θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει»! Τότε είχε ξεσπάσει σούσουρο και ανακαλύφθηκαν γρήγορα φωτογραφίες της, ενώ όπως μάθαμε μετά την αποχώρησή του είναι τουλάχιστον ένα χρόνο μαζί.

Οι φωτογραφίες του Ρουβά με την αγαπημένη του Φανή από την Κέρκυρα

Ο Ρουβάς σε αξιοθέατο της Κέρκυρας

Ο Απόστολος Ρουβάς αγναντεύει στην Κέρκυρα

Ο Ρουβάς ποζάρει για τη Φανή στην Κέρκυρα

Ο Ρουβάς απολαμβάνει διακοπές με τη Φανή στην Κέρκυρα

Είμαστε μαζί ένα χρόνο, με ενδιαφέρει να κάνουμε...''

Ο Απόστολος Ρουβάς είχε μιλήσει για τη σχέση του και στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 13/6. Ο σεφ και πρώην παίκτης του survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαβίωση τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει σύντομα οικογένεια.

Σε προηγούμενη φάση ο Ρουβάς μίλησε για την επιβίωσή του στον Άγιο Δομίνικο, την πάλη με τα όριά του, τη στήριξη από την οικογένειά του, αλλά και τα διατροφικά προβλήματα που αντιμετώπισε για μια περίοδο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Ο σεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του που τον στήριξε και στην απόφασή του να πάει στο survivor, απρ' ότι είναι μόνο ένα χρόνο μαζί και δεν γνώριζαν πότε θα επιστρέψει από τη ζούγκλα του παιχνιδιού. Παραδέχτηκε πως δεν της μαγειρεύει πάντα, ωστόσο στο ψυγείο του θα βρει κανείς πολύ τυρί, αυγά, φρούτα και λαχανικα.

Τέλος για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια μαζί της είπε:

«Θα το ήθελα, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό».