Φωτογραφίες από το σπίτι Πέγκυς Ζήνα - Γιώργου Λύρα! Σικάτο με γυμναστήριο και τεράστιο σαλόνι

Η θέα είναι μαγική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες από το σπίτι Πέγκυς Ζήνα - Γιώργου Λύρα! Σικάτο με γυμναστήριο και τεράστιο σαλόνι

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας (δείτε την πρώην σύζυγό του) έχουν από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στην showbiz. Η τραγουδίστρια με τον music manager, μπορεί να μένουν σε κάποια χλιδάτη μονοκατοικία, ωστόσο, το εσωτερικό του είναι πολύ σικάτο και αξιοζήλευτο.

Το ζευγάρι έχει στεγάσει την οικογένεια του σε ένα πολύ μοντέρνο και εντυπωσιακό σπίτι στα Νότια Προάστια. Όπως έχουμε δει στην διακόσμηση προτιμούν τις γήινες αποχρώσεις στον χώρο όπως το γκρι και το κρέμ, που δημιουργούν μια ηρεμία.

Λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν είναι η ξύλινη επένδυση στον τοίχο. Πρόκειται για ένα μίνιμαλ σαλόνι, όπου επικρατούν οι απλές και ίσιες γραμμές, ενώ τα φωτιστικά δαπέδου δίνουν μια άλλη διάσταση στην ατμόσφαιρα. Εντυπωσιακό είναι και το παιδικό δωμάτιο της Ηλέκτρας.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα

Γιώργος Λύρας Πέγκυ Ζήνα γυμναστήριο σπιτιού

Γιώργος Λύρας Πέγκυ Ζήνα τζάκι σαλονιού

Γιώργος Λύρας Πέγκυ Ζήνα θέα σπιτιού

Γιώργος Λύρας Πέγκυ Ζήνα σαλόνι

Τα τρυφερά λόγια για το σύζυγο της και την κόρη τους

«Ο λόγος που ο γάμος μας με τον Γιώργο έχει κρατήσει τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα. Ο Γιώργος είναι και άντρας μου και πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν ο Γιώργος και ήταν και Κριός σαν τον σύζυγό μου. Είναι η ασφάλειά μου, η προστασία μου. Είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό έρωτα και ακόμα έχουμε, απλώς έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και ό,τι έχουμε χτίσει, το έχουμε χτίσει μαζί. Ήταν σημαντικό που ο Γιώργος είναι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, μας δίνει ισορροπία».

Oσο για την κόρη της, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει: «Έχουμε μία 10χρονη κούκλα, η οποία είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάρει τα καλύτερα και από τους δύο. Πραγματικά αν ήμουν γλύπτης και διάλεγα χαρακτηριστικά και από τους δύο, θα διάλεγα αυτά και ειδικά στα κομμάτια της ψυχής της. Την κόρη μου την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα και της αρέσει και ο χορός. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι, αυτή είναι η αλήθεια, ίσως γιατί κι εγώ παρόλο που αγαπώ το τραγούδι, νιώθω πως δεν ταιριάζω σε αυτό το σύστημα».