«Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση» - Η σπόντα της Ιωάννας Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Ό,τι είναι να γίνει...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση» - Η σπόντα της Ιωάννας Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ στα μέσα Ιουλίου και οι σπόντες για το τηλεοπτικό της μέλλον δεν έχουν σταματήσει μέσα από την εκπομπή - αλλά και εκτός. H ίδια συνήθως απαντά διπλωματικά και αποφεύγει διακριτικά τις σχετικές ερωτήσεις.

Το πρωί της Τρίτης 28/6 η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου τη συνάντησε και η παρουσιάστρια του Love It εξέφρασε πολύ συγκεκριμένη άποψη για το θέμα όταν ρωτήθηκε.

Οι σπόντες της Ιωάννας Μαλέσκου

«Συνεχίζουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου, μέχρι νεωτέρας. Δεν ρίχνουμε σπόντες, αλλά είμαστε σε ένα αντικείμενο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση, οπότε χαριτολογώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέμε αλήθειες», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας απαντήσω. Ό,τι είναι να γίνει, όταν είναι να γίνει θα ανακοινωθεί».

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές...» - Το "καρφί" της Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ λίγο πριν το τέλος του Love It

Για τα αρνητικά σχόλια του Twitter αλλά την επιρροή που έχουν στην καριέρα ενός παρουσιαστή αλλά και γενικά δημόσιου προσώπου, μίλησε η Ιωάννα Μαλεσκου στον αέρα της εκπομπής Love It. Δεν δίστασε μάλιστα, να πετάξει και τα "καρφιά" της στον ΣΚΑΙ για τη συνεργασία τους.

Η παρουσιάστρια αποχωρεί από το κανάλι στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και παρόλο που δεν έχει κλείσει κάπου επίσημα, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις.

«Εμένα στο ξεκίνημά μου και τι δεν έχω δει να γράφεται στο Twitter. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάτι το οποίο μετράει, μέχρι που αποφάσισα μια πηγή μόλυνσης, είτε είναι το Twitter, είτε κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί, είτε κάποιοι φτιαχτοί λογαριασμοί από συγκεκριμένους ανθρώπους, να μην ασχολούμαι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εμένα αυτό το οποίο με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές, παρουσιάστριες, ανθρώπους που έχουν δημόσιο λόγο, να επηρεάζεται η απόδοσή τους σε αυτό που κάνουν από αυτό που έχουν γράψει. Αλίμονο αν όλη μας η ζωή και η καθημερινότητα σχηματίζεται και προσανατολίζεται από το αν μας αποθεώνουν στο Twitter ή αν προσπαθούν να μας αποδομήσουν. Άλλη πυξίδα πρέπει να έχουμε και αλλού να βασίζουμε τα βήματά μας».

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μη μιλάμε κι εμείς λέμε πολλά, να βγάλουμε μέχρι 15 του Ιούλη, να δούμε και τον τελικό του Survivor. Θα αξιωθούμε να δούμε τον τελικό του Survivor», ανέφερε κλείνοντας.

καρφί