Στην τελική ευθεία ο Λευτέρης Πανταζής για τον γάμο της κόρης του - Πόσα κιλά έχει χάσει μέχρι τώρα

Η Κόνι είχε "πατήσει" πόδι προκειμένου να την συνοδέψει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Στην τελική ευθεία ο Λευτέρης Πανταζής για τον γάμο της κόρης του - Πόσα κιλά έχει χάσει μέχρι τώρα

Λίγος καιρός έμεινε μόνο, μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, η οποία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Καπότση (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Πανταζή για εκείνον). Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα είχε αναφέρει πως όλοι πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους μέχρι τότε για να είναι όπως πρέπει στο χαρμόσυνο γεγονός, και έτσι ο πατέρας της που της έχει τρελή αδυναμία, μπήκε σε πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά και να μπορέσει να την παραδώσει στον γαμπρό!

Σε δηλώσεις του λοιπόν που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 στο Happy Day, ο περήφανος μπαμπάς μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει και ανέφερε πως στο γάμο θα τραγουδάει μέχρι το πρωί!

Πόσα κιλά έχασε ο Πανταζής για το γάμο της κόρης του

«Έχουμε χάσει 10 και συνεχίζουμε. Είμαι σε καλό δρόμο», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day, ενώ αναφορικά με την αποκάλυψη ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο και το γλέντι, εξήγησε:

«Προτίμησαν να φέρουν παιδιά στον γάμο γιατί θα γίνει χαμός. Θα τραγουδάω μέχρι το πρωί. Δεν εννοούσε ότι απαγορεύονται τα παιδιά, τα μπερδέψαμε λίγο».

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τον αγαπημένο της λίγο πριν το γάμο τους

Λίγο πριν την παρουσίαση των MAD VMA 2022 και τον επικείμενο γάμο της, η Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το γάμο της. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις προετοιμασίες, τους έξι κουμπάρους αλλά και για τον αρραβωνιαστικό της (δείτε εδώ πότε θα γίνει).

«Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος βοήθησε πάρα πολύ στα τηλέφωνα για επιβεβαιώσεις. Πήρε 300 τηλέφωνα! Θα έχουμε έξι κουμπάρους. Δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι! Δεν έχω κάποιο κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Δεν έγινε μόνο μία πρόταση γάμου… Είναι απρόβλεπτος!» ανέφερε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

«Ο Μάριος είναι ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει, βοηθάει και άνθρωπο που δεν ξέρει. Με βάζει στη θέση του, είναι πολύ σημαντικό για μια δυναμική γυναίκα. Μιλάει πάρα πολύ στο τηλέφωνο! Αυτό που δεν αντέχω είναι που συνέχεια με μαλώνει. Κανείς δεν ήθελε να φέρει τα παιδιά του στον γάμο» αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.