Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Άσχημα τα νέα για την υγεία του

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Άσχημα τα νέα για την υγεία του

Εκτός της εκπομπής Super Κατερίνα βρίσκεται και σήμερα 29/6 ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει στην έναρξη πως ο παρουσιαστής κόλλησε κορωνοϊό από την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγέλη και έτσι βρίσκονται μαζί σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Στην θέση του, λοιπόν, βρίσκεται για σήμερα η Σοφία Τουντούρη.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την υγεία του Μικρούτσικο

«Επικοινώνησα χθες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μου είπε να ενημερώσω τους τηλεθεατές μας. Να σας πω πως δυστυχώς κόλλησε κορωνοϊό, βρίσκεται σπίτι του, είναι με την σύντροφό του, είναι καλά, αλλά, όπως καταλαβαίνεται, επειδή έχει τα υποκείμενα νοσήματα, προσέχει πολύ. Του στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια. Περαστικά και τον θέλουμε γρήγορα κοντά μας και θα πάνε όλα super. Είναι πολύ δυνατός ο Ανδρεάς μας», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον της εκπομπής της, Super Κατερίνα και στο ποιοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται μαζί της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η εκπομπή συνεχίζει κανονικά και πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη με την μεταγραφή της στον ALPHA, μιας και παίρνει την σκυτάλη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

Αναφορικά τώρα με την ομάδα της, τόνισε πως βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις και πως παρόλο που ένας συγκεκριμένος συνεργάτη της δεν θα συνεχίσει του χρόνου μαζί της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει κανονικά στην Super Κατερίνα και την ερχόμενη σεζόν.

«Δε θα φύγει ο Ανδρέας. Δεν βγαίνω χωρίς τον Ανδρέα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι συνεχίζει κανονικά στην εκπομπή. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει βοηθήσει πολύ και στην εξέλιξη τη δική μου και στην εξέλιξη της εκπομπής. Για τον Γρηγόρη Γκουντάρα δεν ξέρω κάτι αλλά ελπίζω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.