Άλλαξε ζωή αφήνοντας πίσω την τηλεόραση - Τι δουλειά κάνει σήμερα η Έλενα Παπαβασιλείου

Η ανάρτησή της στο instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άλλαξε ζωή αφήνοντας πίσω την τηλεόραση - Τι δουλειά κάνει σήμερα η Έλενα Παπαβασιλείου

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η πάντα εντυπωσιακή Έλενα Παπαβασιλείου απασχολούσε τα ΜΜΕ τόσο με την προσωπική της ζωή όσο και με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Ούτως η άλλως φαινόταν από τότε που βρισκόταν στην επικαιρότητα πως η τηλεόραση δεν αποτελούσε ένα σημαντικό κεφάλαιο για αυτήν για αυτόν και σιγά σιγά ξέκοψε. Πάντως από ότι είδαμε στο instagram, πλέον ''έπιασε άλλη τέχνη'' ή μάλλον επιστήμη, που σίγουρα θα την αποζημιώσει αν αφοσιωθεί σε αυτήν από εδώ και πέρα.

Αντίστοιχη πορεία με την Παπαβασιλείου ακολούθησε και η Ράνια Θρασκιά την οποία έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στους δέκτες μας παρά την αρχική της επιτυχία και καθιέρωση. Βέβαια πρόσφατα μιλώντας στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» αποκάλυψε τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί από την τηλεόραση, αλλά και αν είναι διαθέσιμη να επιστρέψει και σε τι project.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαβασιλείου στο instagram μας μαρτύρησε τη νέα της ζωή

Έχει κάθε λόγο να γιορτάζει γιατί πήρε το μεταπτυχιακό της στην Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία.

«Happy and Proud! MSc Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία!», έγραψε ως σχόλιο της ανάρτησης που περιελάμβανε και φωτογραφίες με τους συμφοιτητές της, αλλά και βίντεο από την εκδήλωση της ορκωμοσίας.

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τις σπουδές και την ψυχοθεραπεία, η Έλενα έχει ασχοληθεί αρκετά και με τον χορό, όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη δήλωσή της και γενικώς δοκιμάζεται σε διάφορα πράγματα δίχως να νιώθει ότι πρέπει να λογοδοτήσει που δεν συνεχίζει σε ένα πόστο με τηλεοπτική ή τέτοιας φύσεως προβολή.

Η Έλενα Παπαβασιλείου πήρε πτυχίο ψυχολογίας

Σε παρόμοια επαγγελματικά μονοπάτια και η Ράνια Θρασκιά

Και μιας που αναφέρθηκε και παραπάνω, και η Θρασκιά ακολούθησε την πορεία της Παπαβασιλείου ή αντίθετα.

Είχε βρεθεί στην εκπομπή Dot προκειμένου να συζητήσει με την Νάντια Μπουλέ για το θέμα της μητρότητας. Γνωρίσαμε τη Ράνια Θρασκιά στο ρόλο της ως παρουσιάστρια. Ωστόσο, η μεγάλη τη αγάπη υπήρξε ανέκαθεν η ψυχολογία.

Πήρε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» από το Πανεπιστήμιο East London. Ένα επίτευγμα για το οποίο νιώθει περήφανη αφού δεν ήταν εύκολο να ξενυχτάει διαβάζοντας μέχρι το πρωί, ως μητέρα δυο παιδιών. Αξιοποιώντας τις σπουδές τις εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Στο μεταξύ, η Ράνια Θρασκιά προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτηση που έκανε πριν λίγο καιρό.