Σκέτο όνειρο το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Με δυο ορόφους, λευκή κουζίνα και τέλεια διακόσμηση

Φωτογραφίες από όλα τα δωμάτια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκέτο όνειρο το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Με δυο ορόφους, λευκή κουζίνα και τέλεια διακόσμηση

Η Σίσσυ Χρηστίδου εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι στην περιοχή των Βριλησσίων και όπως έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ εντυπωσιακό.

Τόσο όσον αφορά στην αρχιτεκτονική όσο και στην διακόσμηση είναι εξίσου συγκλονιστικό. Δεν περιμέναμε άλλωστε κάτι λιγότερο, καθώς η παρουσιάστρια έχει πολύ στιλ όταν έρχεται η ώρα της διακόσμηση της, μιας και το παλιό της σπίτι ήταν πολύ γουστόζικο.

Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στα Βριλλήσια

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει συνδυάσει τα λευκά ντουλάπια & τον λευκό πάγκο της κουζίνας με το λευκό μάρμαρο του τοίχου. Υπέροχος συνδυασμός. Το λευκό έχει την τιμητική του και στο υπνοδωμάτιο. Φυσικά, στο σπίτι δεν θα μπορούσε να μην έχει βεστιάριό της.

Το σαλόνι, διαθέτει και δεύτερο όροφο με βιβλιοθήκη και ενεργειακό τζάκι, είναι άκρως εντυπωσιακό.

undefined

undefined

undefined

Οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό της σπίτι

Πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι, κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι Asia Express. Ωστόσο, ακόμα ένα μέλος της εκπομπής αποφάσισε να ακολουθήσει την πορεία του Κωνσταντίνου και να φύγει από την εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Love It, η Ελένη Βουλγαράκη είναι αυτή που αποχαιρετά την εκπομπή και την ομάδα της, καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πια γνωστό πως η θεματολογία αλλά και ο χαρακτήρας της εν λόγω εκπομπής έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και απέχει αρκετά από την ψυχαγωγία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να νιώθει παραγκωνισμένη αλλά και κάπως "διακοσμητική", χωρίς ιδιαίτερα ενεργό ρόλο για αυτό και αποφάσισε πως η καλύτερη επιλογή για εκείνη είναι να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει του χρόνου στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου.