Κηδεία Γιάννη Κοντούλη: Σοκαριστική φωτογραφία - Η στιγμή που η Μοιραράκη φιλάει το φέρετρο του συζύγου της

Συντετριμμένη στο τελευταίο αντίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηδεία Γιάννη Κοντούλη: Σοκαριστική φωτογραφία - Η στιγμή που η Μοιραράκη φιλάει το φέρετρο του συζύγου της

Η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κουντούλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα 29/6 στις 12:00 τοι μεσημέρι στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Η εκπομπή Super Κατερίνα έδειξε τα πρώτα πλάνα, τα οποία είναι σπαρακτικά.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι υποβασταζόμενη και μαυροφορεμένη, χωρίς να ήταν φυσικά σε θέση να παραχωρήσει οποιαδήποτε δήλωση στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, ενώ σε παρόμοια κατάσταση βρισκόντουσαν και οι γονείς του, με την μητέρα του να είναι τραγική φιγούρα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μάλιστα, σε μερικά στιγμιότυπα, βλέπουμε την σύζυγό του Ναύραρχου να στέκεται πάνω από το φέρετρο και να το φιλά, με την ίδια να μην μπορεί να πιστέψει πως έφυγε για πάντα.

Η στιγμή που η Μοιραράκη φιλάει το φέρετρο του συζύγου της

Η στιγμή που η Μοιραράκη φιλάει το φέρετρο του συζύγου της

Η στιγμή που η Μοιραράκη φιλάει το φέρετρο του συζύγου της φωτογραφίες

Η στιγμή που η Μοιραράκη φιλάει το φέρετρο του συζύγου της φώτο

Να υπενθυμίσουμε πως πριν μερικές ώρες, η παρουσιάστρια του Cash or Trash αποκάλυψε την επιθυμία της οικογένειας.

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μου συζύγου, Γιάννη Κοντούλη θα γίνει Τετάρτη 29 Ιουνίου στη Μητρόπολη Αθηνών στις 12:00. Θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου της Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του συζύγου της, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί της το πρωί της Παρασκευής. «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται...» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων...

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο μεγαλύτερος γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, ο Τάσος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατριό του.

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Μοιραράκης.

 Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου της Μοιραράκη για τον Κοντούλη