Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γαρμπή και τον Δημήτρη Σχοινά - Ακύρωσαν τη συναυλία τους

Η ανακοίνωση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γαρμπή και τον Δημήτρη Σχοινά - Ακύρωσαν τη συναυλία τους

Δύσκολες στιγμές περνάει η Καίτη Γαρμπή και ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram πως ακυρώνουν τη συναυλία τους που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο 2/7.

Η ανακοίνωση της Καίτης Γαρμπής για την υγεία τους

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή, αρκετές ημέρες μετά την έκπληξη του γιου της, ανακοίνωσε πως στα καθιερωμένα τεστ κορωνοϊού που κάνουν κάθε φορά πριν από κάθε συναυλία, διαγνώσθηκε θετική τόσο η ίδια όσο και ο γιος της.

«Αγαπημένη μου φίλοι Ροδίτες. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά θα πρέπει να ακυρώσουμε τη συναυλία μας. Ξύπνησα με κλεισμένη τη φωνή και πριν λίγο που έκανα τεστ όπως κάνουμε πάντα όλη η ομάδα πριν από κάθε live μας βρέθηκε θετική. Το ίδιος και ο Δημήτρης. Δυστυχώς. Θα ψάξουμε να βρούμε καινούρια ημερομηνία και υπόσχομαι να έρθουμε αμέσως μόλις γίνουμε καλά», ανακοίνωσε.

Πανζουρλισμός στην συναυλία της στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή για μια μοναδική συναυλία, μετά από αυτή στο Βεάκειο, με σκοπό να ξεσηκώσει τους Έλληνες που ζουν εκεί. Τραγούδησε στο στάδιο «Tottenham Hotspur» στο βόρειο Λονδίνο και επικράτησε χαμός με τον κόσμο που παρευρέθηκε για την ίδια και τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά.

Η τραγουδίστρια, μοιράστηκε ένα βίντεο από το live της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε το κοινό της που έδωσε το παρών και την αποθέωσε.

«Συγκλονιστική εμπειρία η εμφάνιση μας στο Λονδίνο! Η κεντρική αίθουσα των εκδηλώσεων του εμβληματικού @tottenhamhotspurstadium άνοιξε για μουσικό event πρώτη φορά το Σάββατο 25/6/2022 και είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που εγκαινίασε το χώρο! Η αίθουσα γέμισε από Έλληνες που μας υποδέχτηκαν με αγάπη κι ενθουσιασμό και στη συνέχεια τραγούδησαν και χόρεψαν μαζι μας για 3 ολόκληρες ώρες!

Μοιραστήκαμε τραγούδια, αγκαλιές και εκατοντάδες φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος! Οι συνεργάτες μου κι εγώ ευχαριστούμε από καρδιάς γι αυτή τη μαγική βραδιά, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τον @dionisis_sxoinas για το guest του και φυσικά τους διοργανωτές, τον @polisp και τον @djandreasm της @greeklondonlive που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο:

Να παίξει για πρώτη φορά Έλληνας τραγουδιστής σε έναν από τους χώρους του ΝΑΟΥ, του γηπέδου της Tottenham και να μετατρέψουν τη σουίτα του αρχηγού της ομάδας σε καμαρίνι για το γκρουπ μας! Ευχαριστούμε πολύ και παραδίδουμε τη σκυτάλη στους Guns n roses και στη Ladygaga που θα παίξουν μετά από μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.