Θυμάστε την Ναυσικά που τραγουδούσε το "Κάνω όνειρα"; Βγήκε στη σκηνή του Chart Show εντελώς αγνώριστη

Ψηλή, ξανθιά και κορμάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θυμάστε την Ναυσικά που τραγουδούσε το

Πριν από περίπου 20 χρόνια το τραγούδι "Κάνω όνειρα" σημείωνε μεγάλη επιτυχία, όμως η Ναυσικά έχει εξαφανιστεί εντελώς από το χώρο της showbiz και της τηλεόρασης. Το βράδυ του Σαββάτου 2/7 ωστόσο, έκανε δυναμικό comeback στην σκηνή του Chart Show (δείτε τι τηλεθέαση σημειώνει).

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπέγραφε στίχους και μουσική του κομματιού της 11χρονης τότε Ναυσικά. Ένα τραγούδι, που για τα παιδιά που πήγαιναν το 2002 γυμνάσιο τα είχε σημαδέψει.

H τραγουδίστρια πλέον δεν θυμίζει τη νεαρή κοπέλα που είχαμε γνωρίσει. Έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα και κούκλα.

Η εμφάνιση της Ναυσικά στο Chart Show

Τα highlights για το Chart Show του Σαββάτου 18/6

Η επανεμφάνιση του Σωτήρη Βολάνη

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 18/6 στο Chart show είδαμε έναν αγαπημένο τραγουδιστή, τον Σωτήρη Βολάνη να κάνει εμφάνιση σε εκπομπή μετά από πολύ καιρό, εξηγώντας το λόγο απουσίας του και τραγουδώντας στη συνέχεια μοναδικές επιτυχίες του.

«Αποτραβήχτηκα λίγο, έκανα ένα διάλλειμα, επιβάλλεται. Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε και θέλω να σας πω πως αρχίζω τις live εμφανίσεις μου σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό»

Η αποκάλυψη της Μαλού για τη σχέση της με τη Βραζιλία

Η αγαπημένη Μαλού ήταν ένα από τα ονόματα που είδαμε στο Chart show του Σαββάτου 18/6, η οποία μεταξύ των πολύ ωραίων ερμηνειών, που χάρισε έκανε αποκαλύψεις για τον σύζυγό της αλλά και για την άγνωστη σχέση της με τη Βραζιλία.

«Αγαπούσα και αγαπώ τη βραζιλιάνικη μουσική. Τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα στη μουσική ήταν με μια βραζιλιάνικη μπάντα. Είμαι από την Καλαμάτα, τραγουδούσα εκεί, έπαιζα κιθάρα σε κάποια μαγαζάκια, τραγουδούσα ροκ-έντεχνα κομμάτια και ήθελα να έρθω και στην Αθήνα να δοκιμάσω την τύχη μου.

Αγαπούσα τα πορτογαλικά. Είχα φίλους από τη Βραζιλία. Έτυχε να έχω κάποιους φίλους από τη Βραζιλία που ζούσαν στην Καλαμάτα και ασχολήθηκα και έμαθα τα πορτογαλικά και τα τραγούδια τους. Η πρώτη μου δουλειά στην Αθήνα ήταν με μια βραζιλιάνικη μπάντα. Μετά ήρθε το show και πέρασα πιο πολύ στο ελληνικό κομμάτι» είπε η Μαλού.

Όταν δε, ο Γιώργος Αρσενάκος αναφέρθηκε στον σύζυγό της εκείνη είπε: «Ο άντρας μου είναι Κουβανός αλλά είναι χρόνια στην Ελλάδα».