Παντρεύτηκαν η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Τα πρώτα πλάνα από την τελετή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύτηκαν η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Όπως σας ανακοινώσαμε νωρίτερα, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος επέλεξαν την Δευτέρα 4/7 να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας περνώντας την σχέση τους στο επόμενο επίπεδο λίγο πριν την άφιξη του μωρού τους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτή τοποθεσία, περιτριγυρισμένη από δέντρα, την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας όπου ο ήλιος έδυε. Καλεσμένος τους ήταν ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό που έδινε την αίσθηση πως πρόκειται για δίχτυ, ενώ τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει λιτά, με μία χαλαρή μπούκλα. Ο πλέον σύζυγός της φόρεσε ένα κομωό κοστούμι και στάθηκε στο πλευρό της, δίχως να μπορεί να κρύψει την χαρά του.

''Σ αγαπώ, σε λατρεύω...'' - Βλέπει για πρώτη φορά το μωράκι της σε υπερηχογράφημα

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι έτοιμη σε λίγους μήνες να γίνει για πρώτη φορά μαμά μαζί με τον σύντροφό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Πολλές φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, από το πρώτο της υπερηχογράφημα, εκεί όπου αντίκρυσε για πρώτη φορά συγκινημένη το μωράκι της.

Θυμίζουμε ότι η πρώην παίκτρια του «My style rocks», έζησε πρόσφατα μια πολύ τρομακτική εμπειρία, καθώς ένας άστεγος άντρας της έκανε σεξουαλική παρενόχληση όσο εκείνη ήταν σταματημένη στο φανάρι. Μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν πολύ ταραγμένη περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν και τον άντρα, ώστε να βοηθήσει τις αρχές να το συλλάβουν.

Σε αυτό φαίνεται πολύ συγκινημένη, που είδε για πρώτη φορά τη ζωή που κουβαλάει μέσα της.