«Ποτέ μη λες ποτέ» - Έτοιμος να γίνει γαμπρός ξανά ο Λευτέρης Πανταζής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ποτέ μη λες ποτέ» - Έτοιμος να γίνει γαμπρός ξανά ο Λευτέρης Πανταζής

Το πρωί της Δευτέρας 4/7 ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα για τον γάμο της κόρης του, Κόνι Μεταξά, με τον Ολυμπιονίκη Μάριο Καπότση, ο οποίος θα λάβει χώρα το Σάββατο 9/7. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έμαθε τελευταίος για τον γάμο, αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε για να ικανοποιήσει την επιθυμία του παιδιού του, αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό το επίπεδο η συζήτηση.

Ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς και πως θα προτιμούσε να τον φωνάζει το εγγόνι του, ενώ δεν απέκλυσε την πιθανότητα στο μέλλον να δούμε και τον ίδιο στον ρόλο του γαμπρού για δεύτερη φορά.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για το ενδεχόμενο ενός γάμου

«Για την κόρη μου είμαστε έτοιμοι να γίνει ο γάμος. Εγώ είμαι αυτός που τους διασκεδάζω, αυτός που θα πάει τη νύφη στον γαμπρό, θα κάνω πολλά πράγματα. Έχω χάσει 10 κιλά και θέλω να χάσω και ακόμα λίγα, για να μπορώ να πάρω δύο μετά. Μπορεί να τραγουδήσω και με την Φουρέιρα στον γάμο» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι έτοιμος να γίνω παππούς, θα έρθει κάποια στιγμή και αυτό. Θα μάθουμε στο παιδί να λέει Λεπά και όχι παππού».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, μάλιστα, εξομολογήθηκε: «Ποτέ μην λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να έρθει ένα πλάσμα και να σου δώσει μια στο κεφάλι και να πεις εδώ είμαστε έλυσα το πρόβλημα της ζωής μου».

Απίστευτο περιστατικό στο δρόμο για την Κόνι Μεταξά - Πήγε να τη σώσει άρον άρον

Η Κόνι Μεταξά αν και δεν έχει κρατήσει το επίθετο του πατέρα της είναι γνωστό πως είναι η μοναχοκόρη του Λευτέρη Πανταζή και πως όλα αυτά τα χρόνια από όσες γυναίκες και αν έχουν περάσει από τη ζωή του εκείνη θα είναι η αδυναμία του. Μπαμπάς και κόρη λοιπόν έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις τους αλλά και από όσα συχνά ανεβάζουν στα social media.

Την Τετάρτη 11/5 μάλιστα έγινε γνωστό ένα πολύ αστείο περιστατικό μέσα από τα Insta stories της τραγουδίστριας, τα οποία μάλιστα προβλήθηκαν και στο Mega Καλημέρα. Η Μεταξά λοιπόν, δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα και έμεινε από βενζίνη στη μέση του δρόμου.

Σαν σούπερ ήρωας εμφανίστηκε ο Πανταζής για να σώσει το κορίτσι του. Πάντα στις δύσκολες και στις πιο αστείες στιγμές αν δεν είναι εκεί τα δικά σου άτομα, τότε ποιος; Έτσι λοιπόν έκανε και ο τραγουδιστής.

«Κάνε παιδιά να δεις καλό», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.