Ένα μήνα πριν την μήνυση ο Θέμης Αδαμαντίδης ετοιμαζόταν για γάμο με την Βαρβάρα Κίρκη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένα μήνα πριν την μήνυση ο Θέμης Αδαμαντίδης ετοιμαζόταν για γάμο με την Βαρβάρα Κίρκη

Η σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με την Βαρβάρα Κίρκη φαίνεται πως ξεθώριασε αρκετά γρήγορα, αν λάβει κανείς υπόψιν την υπόθεση για την μήνυση που έχει καταθέσει η δεύτερη εναντίον του πρώτου για ξυλοδαρμό. Ήταν μαζί για πάνω από έναν χρόνο και, μάλιστα φαινόντουσαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ ο τραγουδιστής ήταν έτοιμος να πραγματοποιήσει και γάμο με την πρώην σύντροφό του.

Η κάμερα του Πρωινού τους είχε εντοπίσει σε μία κοινή εξοδό τους, ένα μήνα πριν, και είχε αποσπάσει της συγκεκριμένες δηλώσεις από τον καλλιτέχνη. Ποιός θα περίμενε πως η κατάληξη θα ήταν τελείως διαφορετική. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, τα λεγόμενά του, μέχρι να έρθει η στιγμή για την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία θα λάβει χώρα στις 14/7.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για την Βαρβάρα Κίρκη ένα μήνα πριν

«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», έλεγε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας για έναν πιθανό γάμο: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ποτέ δεν λέμε ποτέ. Πότε μη λες ποτέ».

''Όταν είχαν έρθει στο κομμωτήριο φορούσε γυαλιά ηλίου, έδειχνε ανήσυχη...''

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις με τον Θέμη Αδαμαντίδη, που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Υπενθυμίζεται ότι ότι ο τραγουδιστής κατηγορείται για ξυλοδαρμό από την πρώην σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη. Η οικογενειακή τους φίλη Τέτα Καμπουρέλη μίλησε σήμερα 4/7 στην εκπομπή Super Κατερίνα και έκανε κάποιες ανησυχητικές αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις του πρώην ζευγαριού.

Ο ένας πίσω από το άλλο, φίλοι, γνωστοί και δικηγόροι του ζευγαριού κάνουν δηλώσεις παίρνοντας το μέρος του ενός ή του άλλου. Η συνεργάτης του Θέμη Αδαμαντίδη για παράδειγμα, Σάσα Μπάστα, με την οποία θα πραγματοποιούσαν και κοινές εμφανίσεις αυτό το διάστημα, έσπευσε να πάρει κατευθείαν το μέρος του τραγουδιστή, λέγοντας πως δεν μπορεί να διανοηθεί πως θα χτυπούσε ποτέ γυναίκα. Η Τέτα Καμπουρέλη βέβαια όπως θα δούμε έδωσε μια διαφορετική οπτική στα πράγματα.

Η επιχειρηματίας διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι ενώ περιέγραψε πως ήταν η γυναίκα την τελευταία φορά στο κομμωτήριό της.

«Δεν είχα καταλάβει πως είχανε πρόβλημα στη σχέση τους. Ερχόντουσαν τακτικά στο κομμωτήριο και δεν είχα καταλάβει πως υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους. Ίσα ίσα ήταν και οι δύο τους ευγενικοί όπως πάντα με το προσωπικό. Την τελευταία φορά που είχαν έρθει στο κομμωτήριο παρατήρησα πως η Βαρβάρα φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου, έδειχνε ανήσυχη και κοιτούσε συνέχεια το κινητό της. Επίσης ιδιαίτερη εντύπωση μου δημιούργησε η άρνησή της να βγει κοινή φωτογραφία με τον Θέμη και εμένε σε αντίθεση με ότι γινόταν στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη.