«Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε...» - Η Θωμαής Απέργη σοκάρει για την κατάσταση της υγείας της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε...» - Η Θωμαής Απέργη σοκάρει για την κατάσταση της υγείας της

Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, μίλησε η Θωμαής Απέργη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε και συνεχίζει να την ταλαιπωρεί. Με αφορμή, λοιπόν, όσα ειπώθηκαν, θέλησε να εξηγήσει λίγο βαθύτερα τι ακριβώς συμβαίνει και να δώσει κάποιες λεπτομέρειες για το πότε ξεκίνησαν όλα και πως το αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτός ήταν και ο λόγος που την έκανε να απομακρυνθεί από τον χώρο της μουσικής, διότι ήταν μία πολύ δύσκολη μάχη που έπρεπε να δώσει και εμπεριείχε πολλούς κινδύνους. Παλιότερα δεν θεωρούσε πως ήταν έτοιμη να μιλήσει για όλο αυτό, ωστόσο πλέον όλα έχουν αλλάξει.

Η Θωμαής Απέργη αποκαλύπτει για την υγεία της

«Επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ και δεν ήμουν έτοιμη, τώρα όμως είναι κάτι το οποίο είναι αδρανές. Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε. Είχα επιληπτικές κρίσεις και η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη και μπορώ πλέον εδώ και δύο χρόνια να μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ξεκίνησε η πρώτη κρίση στα 18 όπως και ο θυροειδής που έχω μαζί. Έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι ξεκίνησε σαν ένα σοκ επειδή έφυγα από το σπίτι. Η επιληψία έχει πάρα πολλές μορφές και πιστεύω πως η δική μου ξεκίνησε από το στρες.

Υπήρχε μια διαβάθμιση ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως του στρες μου, γιατί δεν υπήρχε περίοδος που δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό και ζούσα με το άγχος για το που θα το πάθω. Είναι το πιο επικίνδυνο αυτό. Εγώ ευτυχώς το πάθαινα μόνο πρωί και αυτό έσωσε».

Λίγα λόγια για εκείνη...

Γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1988 στην Τήνο όπου και μεγάλωσε, αφού κατάγεται από εκεί. Ως παιδί αλλά και αργότερα ως έφηβη ασχολήθηκε με το Μπάσκετ αλλά και τη μουσική, αφού έκανε μαθήματα μουσικής, φωνητικής, κλασσικής και ηλεκτρικής κιθάρας.

Σπούδασε Φιλολογία στο Τμήμα Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ το ντεμπούτο της, το έκανε το 2011 μέσα από το βίντεο-κλιπ του τραγουδιού "For You" το οποίο και ερμήνευε σε συνεργασία με τον Paul Levon. Από τότε έχει κάνει πολλά ακόμα τραγούδια ενώ το 2013 ήταν υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί αφού με το τραγούδι της "One Last Kiss" κατέκτησε την δεύτερη θέση στον Ελληνικό τελικό.

Την ίδια χρονιά, συμμετείχε και στο show του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar ενώ το 2015 έκανε ξανά προσπάθεια να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι "Jazz & Συρτάκι" αλλά κατέκτησε ξανά την 2η θέση στον Ελληνικό τελικό (με την Μαρία Έλενα Κυριάκου να παίρνει την 1η θέση).