''Τι να κάνω να πάω να τραγουδήσω στο J2US;'': Η Βίκυ Κάβουρα παίρνει θέση για τις σχέσεις της με τον Κοκλώνη

Απαντάει για τις σχέσεις τους και την κόντρα με τη Μουτίδου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τι να κάνω να πάω να τραγουδήσω στο J2US;'': Η Βίκυ Κάβουρα παίρνει θέση για τις σχέσεις της με τον Κοκλώνη

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star εντόπισε τη Βίκυ Κάβουρα χθες Τρίτη 6/7 στην εκδήλωση που διοργάνωσε για τον ένα χρόνο από το brand της και εκεί απάντησε τόσο για τις σχέσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη, όσο και για την κόντρα που είχε ανοίξει μεταξύ εκείνης και της Σοφίας Μουτίδου το προηγούμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι Κοκλώνης και Κάβουρα ήταν πολύ καλοί φίλοι, ωστόσο μετά την επιλογή του να μην την προτιμήσει για τα backstage του J2US, είχε δημιουργήσει παρεξήγηση μεταξύ τους καθώς η ηθοποιός ήταν σε δύσκολη επαγγελματική περίοδο και θεώρησε ότι δεν την υποστήριξε. Και η ίδια έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της πως οι σχέσεις τους δεν είναι πια όπως παλιά.

Οι νεες δηλώσεις της Κάβουρα για Κοκλώνη και Μουτίδου

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Breakfast at Star την ρώτησε για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το Νίκο Κοκλώνη με την ηθοποιό να απαντάει:

«Δεν το νομίζω. Δύσκολο πολύ. Τι να κάνω να πάω να τραγουδήσω στο J2US;»

Ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για την κόντρα που ξέσπασε με τη Σοφία Μουτίδου:

«Με τη Σοφία δεν υπάρχει κανένα θέμα, όσοι είμαστε στο χώρο καταλαβαινόμαστε και τα βρίσκουμε. Με τη Σοφία ειδικά είμαστε και φίλες».

«Έχω τσακωθεί πάρα πολύ με την Μουτίδου, έγινε σαματάς» - Oι δηλώσεις της που προκάλεσαν τις ερωτήσεις

Το βράδυ της Παρασκευής (27/5) η Βίκυ Κάβουρα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει για τον έντονο καβγά που είχε με την συνάδελφο της, Σοφία Μουτίδου στα παρασκήνια θεάτρου. Από την άλλη, ανέφερε πως έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς ωστόσο να το ξέρει. (Δείτε εδώ τι είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό για το αν είναι σε σχέση)

«Έχω τσακωθεί πάρα πολύ με μία φίλη μου που λατρευόμαστε, την Σοφία Μουτίδου και ήταν πάρα πολύ αστείος ο καβγάς μας. Είχαμε τσακωθεί πίσω στα καμαρίνια. Ακριβώς επειδή είναι πολύ πληθωρικός και έντονος χαρακτήρας, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Αλλά εκείνη είχε τσαντιστεί.

Εγώ έκανα τα νύχια μου εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα που μου έλεγε τα δικά της. Εγώ συνέχιζα να τα κάνω αλλά αυτή το πήρε στραβά, το ότι έκανα εγώ τα νύχια μου! Έγινε σαματάς! Την λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε πολύ αγαπημένες αλλά ήταν ο πιο αστείος καβγάς που έχει γίνει».

Όσο για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω. Αργώ λίγο να το μάθω γιατί δεν το ψάχνω. Οι γυναίκες έχουν κάτι τρόπους να βρίσκουν τα πάντα. Εγώ βαριέμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά και έτσι την πατάω. Είναι αλήθεια ότι όταν ψάχνεις βρίσκεις.

Έχω παρακολουθήσει άντρα αλλά για μια φίλη μου. Είδαμε να βγαίνει ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε από ένα σπίτι. Μία φορά που είχε μεθύσει ο σύντροφός μου είδα το κινητό του. Αλλά δεν βρήκα κάτι και εκεί κατάλαβα πόσο άρρωστο είναι».