Φιλιππίδης: Τον επισκέφθηκε η σύζυγός του στο νοσοκομείο - Δεν άφησε κανένα να μπει στο δωμάτιο

Νοσηλεύεται από την Παρασκευή 1/7 στο Γενικό Κρατικό Νικαίας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Φιλιππίδης: Τον επισκέφθηκε η σύζυγός του στο νοσοκομείο - Δεν άφησε κανένα να μπει στο δωμάτιο

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Πέτρος Φιλιππίδης έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/7) και έκτοτε νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να μεταφερθεί στο σπίτι του

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα Τετάρτη 6/7 αφού έχει διενεργηθεί ένας μεγάλος κύκλος εξετάσεων και οι γιατροί έχουν ζητήσει ιστορικό από τη σύζυγο του. Έχει μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο μόνος του - συγκεκριμένα στο νούμερο 336.

Χτες, μετά το δικαστήριο τον επισκέφθηκαν η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, και ο γιος του, οι οποίοι καθίσαν μέχρι αργά το απόγευμα. Υπήρχε έντονη συγκίνηση και ρο κλίμα ήταν πιο προσωπικό, χωρίς παρουσία γιατρών και νοσοκόμων. Συζητήσαν κυρίως για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, που είναι και προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Ακόμη, όπως αναφέρθηκε, δεν υπάρχει πίσω πόρτα για να βγει μυστικά - μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους. Εξάλλου έχει αποφυλακιστεί οπότε θα βγει κανονικά, χωρίς συνοδεία αστυνομικών. Δε θα πάει να παραλάβει τα πράγματά του από τις φυλακές σήμερα αλλά τις επόμενες μέρες - αλλά κατευθείαν σπίτι του.

Αναμένεται η άφιξη του διευθυντή του νοσοκομείου προκειμένου να ληφθούν περισσότερες πληροφορίες.

Η αντίδραση του Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης όπως έγινε γνωστό νωρίτερα αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους και αναμένει την έγκριση των γιατρών για να πάρει εξιτήριο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη. Ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και πριν από λίγες ώρες τον επισκέφθηκαν η σύζυγος και ο γιος του, καθώς και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο τελευταίος ενημέρωσε τον ηθοποιό για την απόφαση του δικαστηρίου και όπως χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις του στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, ο ηθοποιός δεν τον πίστευε ενώ μόλις συνειδητοποίησε τι άκουσε, ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς.

«Του ανακοίνωσα το αποτέλεσμα. Δεν το πίστευε. Του το είπα δυο τρεις φορές. Όταν το συνειδητοποίησε έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Δεν μου είπε τίποτα μόνο λυγμούς» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Να σημειωθεί πως μόλις η είδηση της αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη έγινε γνωστή, το αντίστοιχο hashtag με το επίθετό του, ανέβηκε στην πρώτη θέση του twitter με τους χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του δικαστηρίου.