Σε τζακούζι λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της για φέτος - Σούσουρο με το βίντεο της Ζήνας Κουτσελίνη

Ήρθε η ώρα για ξεκούραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε τζακούζι λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της για φέτος - Σούσουρο με το βίντεο της Ζήνας Κουτσελίνη

Σε λίγες μέρες η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της για την φετινή σεζόν, ωστόσο έχει ανακοινωθεί επίσημα πως θα συνεχίσει κανονικά και του χρόνου στο STAR.

Έτσι λοιπόν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποφάσισε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Φυσικά το τζακούζι, το οποίο απόλαυσε με μια καλή της φίλη αλλά και την κορούλα της, Έμα.

Τόσο η ίδια όσο και μερικοί φίλοι της που ήταν μαζί της μοιράστηκαν μερικά στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Στο τζακούζι η Ζήνα Κουτσελίνη

Σε 5αστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα με πισίνα - Φωτογραφίες από τις διακοπές της με την κόρη της

Ένα πούλμαν γεμάτο... αλήθειες και αποκαλύψεις αναχώρησε την περασμένη Παρασκευή με προορισμό την Επίδαυρο και συγκεκριμένα το ξενοδοχειακό συγκρότημα κατοικιών “Desa Green Homes”, όπου η Ζήνα Κουτσελίνη μαζί με όλο το επιτελείο της εκπομπής της έμειναν για ένα διήμερο, προκειμένου να αποχαιρετίσουν και να κλείσουν ευχάριστα μια απαιτητική αλλά και τόσο επιτυχημένη σεζόν στο STAR.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε την πρόσκληση του Χάρη Σιανίδη και της εταιρείας του “Beautiful people”, και αφού προηγουμένως είχε υπογράψει το συμβόλαιο για μία ακόμα χρονιά με το κανάλι, πήρε μαζί της την κόρη της Έμμα αλλά και όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες της εκπομπής της “Αλήθειες με τη Ζήνα” και πέρασαν αξέχαστες στιγμές. Λένε ότι “οι παρέες γράφουν ιστορία” και πραγματικά η Ζήνα με την παρέα της έγραψαν φέτος την δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, με ποσοστά θεαματικότητας που άγγιξαν και το 35%, χαρίζοντάς της έτσι τον τίτλο της “απόλυτης βασίλισσας” της πρωινής ζώνης.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Και επειδή το διήμερο πρόγραμμα της Ζήνας Κουτσελίνη με την παρέα της απαιτούσε πάνω απ' όλα χαλάρωση και ηρεμία μετά από έναν εξουθενωτικό χειμώνα, τι ωραιότερο από βουτιές στην πισίνα μαζί με τη 12χρονη κόρη της Έμμα Παπασταθοπούλου, τη μεγάλη αδυναμία τής παρουσιάστριας, που αποδείχτηκε -μεταξύ άλλων- μετά από τόσες ώρες στο νερό και δεινή κολυμβήτρια.

Μαμά και κόρη ευχαριστήθηκαν βουτιές και παιχνίδια κάτω από τον καυτό ήλιο της Επιδαύρου, από όπου και τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του YOU, και αργά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, έχοντας κρατήσει στη βαλίτσα τους μια μοναδική εμπειρία που θα τη θυμούνται για πάντα.

Ζήνα Κουτσελίνη κόρη

Ζήνα Κουτσελίνη κόρη περιοδικό you