Δεν της είχε μιλήσει και πολύ ωραία - Το απίστευτο περιστατικό μεταξύ Ευρυδίκης και Θεοφάνους

«Η πρώτη του ατάκα ήταν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν της είχε μιλήσει και πολύ ωραία - Το απίστευτο περιστατικό μεταξύ Ευρυδίκης και Θεοφάνους

Η Ευρυδίκη βρέθηκε καλεσμένη την Πέμπτη 7/7 στην εκπομπή ''Στουντιο 4'' και μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε η αγαπημένη τραγουδίστρια δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στη σχέση, που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Οι δύο τους μπορεί να έχουν χωρίσει, μιας και η Ευρυδίκη έχει βρει τον μεγάλο έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, όμως διατηρεί και με τον μουσικό πολύ καλές σχέσεις. Έτσι λοιπόν, χωρίς κανέναν δισταγμό άνοιξε το βιβλίο του παρελθόντος και μίλησε για την αρχή της σχέσης τους αποκαλύπτοντας κιόλας άγνωστα, αστεία περιστατικά.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεφάνους

«Τον Γιώργο τον γνώρισα στην Κύπρο όταν ήταν στρατιώτης ενώ εγώ έκανα έναν χρόνο μουσικά μαθήματα για να πάω στο Παρίσι. Τα φτιάξαμε πριν φύγω για τις σπουδές μου. Εκείνος πήγε στην Αμερική, εγώ πήγα στο Παρίσι και τον πρώτο χρόνο είχαμε σχέση δια αλληλογραφίας. Γράφαμε κάθε μέρα. Έγραφα τα πάντα και μου λείπουν εκείνα τα χρόνια που γράφαμε».

«Θυμάμαι πως τους γονείς μου τους έπαιρνα τηλέφωνο μια φορά την εβδομάδα. Τώρα με τα κινητά, τα viber και όλα αυτά… Κρατήσαμε λοιπόν τη σχέση με τον Γιώργο δια αλληλογραφίας! Φύγαμε τον Σεπτέμβριο, τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε στην Κύπρο, όπου μέσα σε τρεις μήνες είχα πάρει δέκα κιλά και η πρώτη του ατάκα ήταν «πως έγινε έτσι»! Αυτό, μετά επιστρέψαμε στα κανονικά μας.

Η σχέση δια αλληλογραφίας κράτησε μέχρι τον Φεβρουάριο, οπότε και είχαμε αρραβωνιαστεί».

Η αποκάλυψη του Θεοφάνους για τον χωρισμό από την Ευρυδίκη

Στη Ζωη Κρονάκη και στην εκπομπή «Μαμά-δες» αποφάσισε να δώσει συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους για τις πτυχές της ζωής του που μας είναι παντελώς άγνωστες. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε από μικρός να κάνει πολλά παιδιά, ενώ μίλησε και για την σχέση του με την Μαρινέλλα.

Σπάνια ο μουσικοσυνθέτης μιλά για την τόσο προσωπική του ζωή, ωστόσο στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ποτέ μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο. (Δείτε τη συνέντευξη εδώ)

«Εγώ πάντα ήθελα να κάνω 4 παιδιά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν σου κρύβω ότι μετά το διαζύγιό μου με την Ευρυδίκη, που έχουμε ένα γιο, που είναι 25 τώρα, το άγχος μου ήταν αυτό, ποια θα βρω που κάνουμε τρία παιδιά μαζί και να είναι της ζωής μου το άλλο μισό.

Και βρήκα μια Θεσσαλονικιά. Η Βίλλυ είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά. Τελικά έκανε τρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Όσον αφορά τη Μαρινέλλα ο μουσικοσυνθέτες ανέφερε: «Τη Μαρινέλλα την έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου στο Μ, από το μαμά. Εγώ και η Βίλλυ την έχουμε σαν μαμά».