«Ζε σουί Θεοδώρα» - Η αποθέωση στο Twitter για την Δανάη Παππά και το "αντίο" του Σασμού

Ετοιμάζεται η δεύτερη σεζόν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ζε σουί Θεοδώρα» - Η αποθέωση στο Twitter για την Δανάη Παππά και το

Η Δανάη Παππά δοκιμάστηκε στην υποκριτική για άλλη μία φορά τη χρονιά που πέρασε με τον ρόλο της Θεοδώρας στον Σασμό. Υπήρξαν πολλές φορές που το κοινό την αποθέωσε για τις σοκαριστικές σκηνές που μας προσέφερε και με αφορμή το μεγάλο φινάλε, που επίσης δημιούργησε "σάλο" στο twitter, η ίδια θέλησε να πει το δικό της "αντίο".

Έτσι, μέσα από μία ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο που παρακολουθούσε διαρκώς και τόνισε πως έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις από τα γυρίσματα και τους συνεργάτες της. Έκλεισε, μάλιστα, δημοσιεύοντας τα αγαπημένα της tweets από όλη τη σεζόν σχετικά με το υποκριτικό της ταλέντο.

Το "αντίο" της Δανάης Παππά για το τέλος του Σασμού

«[Τελευταίο επεισόδιο] Σήμερα γάμος γίνεται.. μαλλον! Τελευταίο επεισόδιο για τον Σασμό μας! Σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα στους ήρωες και τους αγαπήσατε τόσο! Κλείνει ο κύκλος με όμορφες αναμνήσεις και αγαπημένα tweet (δώσατε ρεσιτάλ) Τα λέμε από Σεπτέμβρη παιδιά!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δανάη Παππά - Twitter

Σασμός - Δαναή Παππά

Δανάη Παππά - Σασμός

Δανάη Παππά

Tweets για την Δανάη Παππά

Έτοιμη να γίνει για πρώτη φορά μαμά

Η 25χρονη ηθοποιός του Σασμού έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο με τις καταπληκτικές της ερμηνείες, όσο και με το εξαιρετικό του χαρακτήρα της. Ο λόγος για την Δανάη Παππά που ζει στιγμές ευτυχίας, δίπλα στον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ τους).

Οι δυο τους είναι μαζί 3 χρόνια, ενώ πλέον συγκατοικούν και ταξιδεύουν από κοινού όλο τον κόσμο. Η Δανάη που είναι πολύ ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και κάθε Δευτέρα συνηθίζει να απαντά στις ερωτήσεις των ακολούθων της.

Έτσι και χτες 6/6 σε ένα από τα καθιερωμένα της Q&A της στο Instagram απάντησε στην ερώτηση αν θέλει να κάνει κάποιο παιδάκι. Τότε εκείνη με χαμόγελο ανέφερε: «Είναι κάτι το οποίο το σκέφτομαι. Δεν το σκέφτομαι ακόμα - στο άμεσο μέλλον. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα. Αλλά, ναι, είναι κάτι που θα ήθελα».