Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Με μάρμαρα και χρυσούς δίσκους στους τοίχους - Όνειρο το σπίτι της Θεοδωρίδου στα Νότια

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού

Με μάρμαρα και χρυσούς δίσκους στους τοίχους - Όνειρο το σπίτι της Θεοδωρίδου στα Νότια
News 09.07.2022 10:15
Από Ελένη Μήτση

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, που έχει καταφέρει να είναι πολύ αγαπητή από τον κόσμο λόγω του χαρακτήρα της αλλά και λόγω των μοναδικών επιτυχιών, που έχει τραγουδήσει.

Μάλιστα κατά την καραντίνα για να μην χάσει την επαφή της με τον κόσμο, έκανε συχνά live από το σπίτι της και έτσι καταλάβαμε ότι διατηρεί μια μεγάλη και εντυπωσιακή μεζονέτα στα Νότια. Σε κάθε περίπτωση έχει βάλει το γούστο το δικό της αλλά και της κόρης της, με τους πίνακες της, καθώς επίσης το σαλόνι της αποπνέει έναν άλλον αέρα.

Το ονειρικό σπίτι της Νατάσσας Θεοδωρίδου

Σπίτι - Νατάσσα

Θεοδωρίδου - σπίτι

Νατάσσα - Σπίτι

«Όταν γέννησα, έκατσα με τα παιδιά 10 μέρες και μετά...»

Λίγο πριν την εμφάνιση της στο MEGA που θα προκαλέσει πανζουρλισμό, η Νατάσα Θεοδωρίδου, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τις δυο κόρες της, που είναι και οι μεγαλύτερες αδυναμίες της. Τις δηλώσεις της, πρόβαλλαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Ποτέ δεν κάθισα να πω δεν έκανα το ένα και το άλλο και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει ότι δεν μπορούσες ή δεν ήθελες. Πιστεύω πως ό,τι κάνεις είναι αυτό που θες να κάνεις τη δεδομένη στιγμή.

Έχω βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω μαζί το παιδί μου επειδή κάτι είχε τύχει εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει.

Έμεινα 10 μέρες με τα παιδιά μου, όταν είχα γεννήσει και μετά κατευθείαν δουλειά, γιατί το ήθελα, όχι γιατί φοβήθηκα να μην ξεχαστώ επειδή γέννησα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Νατάσα Θεοδωρίδου - Έγινε γνωστό πως...

Δυσάρεστα νέα για την Νατάσσα Θεοδωρίδου - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Share