Άγριο ξέσπασμα από τον Νίκο Μουτσινά για την ελευθέρωση του Λιγνάδη - «Εδώ θέλουμε να...»

Η ανάρτηση του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριο ξέσπασμα από τον Νίκο Μουτσινά για την ελευθέρωση του Λιγνάδη - «Εδώ θέλουμε να...»

Το ποσό των 30.000 ευρώ συγκέντρωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να αποφυλακιστεί αφού περάσει το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού όπου θα είναι ελεύθερος έως την εκδίκαση της έφεσής του.

Να τονίσουμε πως ο γνωστός σκηνοθέτης καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης για δυο από τους 4 βιασμούς για τους οποίους κατηγορούνταν. Ωστόσο, την ώρα που το δικαστήριο αφού αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Δημήτρης Λιγνάδης, την ίδια ώρα ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαύρο σκοτάδι κατάμαυρο σε μαύρο φόντο. Για ποια κανονικότητα μιλάμε ρε παιδιά; Εδώ θέλαμε να επιστρέψουμε; Σίγουρα; Απογοήτευση».

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στο πρόσωπο του Λιγνάδη και της Κούρκουλα μετά την ανακοίνωση της αναστολής

Την Τετάρτη 13/7 ο Δημήτρης Λιγνάδης βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο για την ανακοίνωση της απόφασης σχετικά με την καταδίκη του. Ο ίδιος, αρχικά, κρίθηκε ένοχος σε 12 ισόβια κάθειρξη 12 ετών για δύο από τους τέσσερις βιασμούς, χωρίς ελαφρυντικά, ωστόσο αργότερα δόθηκε αναστολή μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί ξανά στην δικαστική αίθουσα.

Με την ανακοίνωση αυτής της απόφασης ο κόσμος που βρισκόταν εκεί εξαγριώθηκε, όπως και πολλοί διάσημοι που παρακολουθούσαν την υπόθεση και έσπευσαν αμέσως να δηλώσουν την απογοήτευσή τους για την ελληνική δικαιοσύνη, παρόλα αυτά ο δράστης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος. Και αυτό γιατί, με την απόφαση αυτή του δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στο σπίτι του, με μόνους περιορισμούς το να επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα, ενώ δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό και θα πληρώσει εγγύηση 30.000 ευρώ.

Μαζί του χαμογελούσε και η φίλη του, Ελένη Κούρκουλα, καθώς και ο αδερφό του, Γιάννης Λιγνάδης, οι οποίοι τον στηρίζουν μέχρι τέλους και θα τον έχουν δίπλα τους μετά από τόσο καιρό.

Δημήτρης Λιγνάδης

Ελένη Κούρκουλα

Γιάννης Λιγνάδης