Ξανά στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη - Νοσηλεύεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ορό στο χέρι

Το αποκάλυψε μέσα από το Instagram πριν λίγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη - Νοσηλεύεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ορό στο χέρι

Τελικά τα πράγματα δεν είναι καλά, όπως μας ανέφερε η ίδια εχθές μέσα από ανάρτησή της, και ακριβώς ένα μήνα μετά την νοσηλεία της, η Ιωάννα Τούνη μπήκε ξανά στο νοσοκομείο, είδηση που έκανε η ίδια γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι με τον ορό.

Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ περίεργες για την ίδια, με τις φήμες που την ήθελαν είτε έγκυο, είτε πως περνάει μια κρίση στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλέξανδρου, ωστόσο ευχόμαστε να είναι κάτι περαστικό, και η κατάστασή της να επανέλθει γρήγορα στα κανονικά της.

«Σχετικά με άπειρα δημοσιεύματα...»

Πλέον είναι όλα παρελθόν καθώς το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, όπως αποκάλυψαν τα κοινά τους στιγμιότυπα, ωστόσο λίγες μέρες πριν η Ιωάννα είχε εξαφανιστεί και αποφάσισε να μιλήσει δημόσια και να απευθυνθεί σε όσους την ρωτούσαν τι συμβαίνει.

Πλήθος δημοσιευμάτων είχαν κατακλείσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες τα οποία αναφέρουν πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είναι πια μαζί. Λίγες ώρες μάλιστα μετά την είδηση για το unfollow στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ίδια "έσπασε" τη σιωπή της φανερά ενοχλημένη με όσα γράφονται, ακόμη μία φορά για την προσωπική της ζωή.

«Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα και με το στόρι μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Είμαι σπίτι όλη μέρα και προσπαθώ να συνέλθω, δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και απ΄όλα τα πράγματα βγάζω συνέχεια. Και εν τέλη, οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ», είπε αρχικά για την υγεία της.

«Σχετικά με άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω… για πάντα. Θα σας πω ότι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε, μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα».