Παντρεύονται κρυφά η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Που και πότε

Καλεσμένοι λίγοι και καλοί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύονται κρυφά η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Που και πότε

Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και για πρώτη φορά δεν την ενδιαφέρει τι θα συμβεί στο επαγγελματικό κομμάτι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά (δείτε εδώ φωτογραφία της με μαγιό).

Ανέκαθεν ήταν φειδωλή σε ό,τι αφορούσε στα επαγγελματικά της σχέδια, πόσω μάλλον τη δεδομένη στιγμή που όλα είναι ρευστά μετά τις φήμες εγκυμοσύνης και την τελική απόφασή της εάν θα συνεχίσει στην τηλεόραση ή θα ξεκουραστεί. Όλα είναι στο χέρι της και στη διάθεσή της... Το σίγουρο είναι ότι παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού προηγουμένως κατάφερε να αποδείξει ότι το “Κάτι ξαναψήνεται” ήταν ένα project που της πήγε πολύ και παρακίνησε το τηλεοπτικό κοινό να το αγκαλιάσει.

Εφόσον, όμως, δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται γιατί το κανάλι του Φαλήρου επιθυμεί να αναζητήσει κάποια άλλη παραγωγή που θα καλύψει το κενό στην απογευματινή ζώνη, η πρόταση και το όνομά της έπεσαν στο τραπέζι για το “My style rocks”. Και εδώ, λοιπόν, οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν για την παρουσίαση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι νεότερες όμως στρέφονται προς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αυτό γιατί η “Queen Dina” (εάν και εφόσον στέκουν τα σενάρια εγκυμοσύνης) εκείνο το διάστημα θα ετοιμάζεται να γεννήσει. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η παρουσιάστρια θα αφήσει στην άκρη όλες τις επαγγελματικές προτάσεις για την ώρα και ενδέχεται να επιστρέψει πολύ αργότερα στην τηλεόραση με το “Survivor Panorama”, που λέγεται ότι θα ξαναπροβληθεί μετά από αρκετό καιρό. Ίδωμεν! Αλλά... άλλο είναι το θέμα μας τώρα!

Πότε θα παντρευτεί η Κωνσταντίνα;

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γάμος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife το ζευγάρι σχεδιάζει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να επισημοποιήσει τη σχέση του κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία λίγων καλεσμένων, αφού έτσι και αλλιώς η πρόταση γάμου έχει γίνει (δείτε εδώ φωτορεπορτάζ). Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αρχικά η επιθυμία τους ήταν να κάνουν έναν μεγάλο ανοιχτό γάμο, φαίνεται ότι τα σχέδια τους άλλαξαν και το πάρτι που ονειρεύονταν θα γίνει αργότερα, πιθανότητα μαζί με τη βάφτιση.

Στην παρούσα φάση, αυτό που θέλει το ζευγάρι είναι να γίνει η επισημοποίηση με απλό και λιτό τρόπο.