Μόλις έγινε γνωστό: Εξελίξεις με την κατάσταση υγείας της Ιωάννας Τούνη

Τι συμβαίνει και πως είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόλις έγινε γνωστό: Εξελίξεις με την κατάσταση υγείας της Ιωάννας Τούνη

Θα μπορούσε να πει κάποιος πως αυτός ο Ιούλιος δεν είναι ο αγαπημένος μήνας της Ιωάννας Τούνη κι αυτό γιατί σοβαρά θέματα την περιτριγυρίζουν σε πολλούς τομείς της ζωής της. Λέτε να την έχει επηρεάσει η Πανσέληνος; Τι ζώδιο είναι άραγε; (δείτε εδώ τα 3 ζώδια που επηρεάζει).

Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα μας! Που είχα μείνει; Α, ναι! Πρώτα ο επεισοδιακός χωρισμός της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μετά αυτό το θέμα υγείας που προέκυψε (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), η JTouni είχε κρεβατωθεί και δεν σηκωνόταν.

Από τότε που τα ξαναβρήκε με τον Δημήτρη (πάνω από μια εβδομάδα δηλαδή) έχει επιστρέψει πάλι στην φωλίτσα τους, στο σπίτι τους στην Αθήνα. Είναι ή μάλλον ήταν εντελώς ανενεργή στα social media - από τις σπάνιες φορές - και προσπαθούσε να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Το πρωί της Δευτέρας 18/7 επανήλθε αφού δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram - για χάρης ενός διαγωνισμού που τρέχει στο προφίλ της - και ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως η εβδομάδα ξεκίνησε πολύ όμορφα και θετικά για εκείνη αφού αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Υπενθυμίζουμε πως η influencer δεν έχει μιλήσει ακόμα για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με το μοντέλο. Το μόνο που είχε αναφέρει σε ένα story της πριν από λίγο καιρό ήταν πως όταν είναι έτοιμη θα αποκαλύψει τι έγινε.

Εμείς, κάτι γνωρίζουμε, αλλά σε τέτοια γεγονότα και καταστάσεις καλό θα ήταν αυτοί που μιλούν πρώτοι να είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι...