Δύο πρώην στην ίδια "στέγη" - Χώρισαν στη ζωή όμως συναντιούνται ξανά τηλεοπτικά 10 χρόνια μετά στο Mega

Στην νέα σεζόν...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δύο πρώην στην ίδια

Και όμως, μπορεί να χώρισαν στην κανονική τους ζωή και πλέον να έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους, και μάλιστα στην περίπτωση της να έχει ξαναπαντρευτεί, ωστόσο σχεδόν δέκα χρόνια μετά, βρίσκονται ξανά κάτω από την ίδια στέγη και συνεργάζονται μαζί - έστω και για λίγα επεισόδια - στη νέα σειρά του Mega, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη!

Μαζί στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη Λασκαράκη και Τσιμιτσέλης

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, και την Βάσω Λασκαράκη, οι οποίοι μπορεί να τράβηξαν αντίθετους δρόμους στη ζωή, όμως τους ενώνει πάντα το παιδί τους (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους Ευά), και η δουλειά τους, μιας και μετά την Πολυκατοικία, τους έμελλε να συναντηθούν ξανά τηλεοπτικά στην νέα σειρά που θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μπορεί να χώρισαν στη ζωή συναντιούνται όμως ξανά τηλεοπτικά

Σε τι ρόλους θα δούμε την Κατερίνα Ζαρίφη, τη Βάσω Λασκαράκη και την Νίκη Λάμη

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν ,είναι πολλά υποσχόμενο και έχει από όλα! Κωμωδίες, δράματα, μυθοπλασίες...ότι θες! Η νέα κωμική σειρά ωστόσο που θα δούμε το φθινόπωρο στο Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», πρόκειται να αποτελέσει μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας και να μας χαρίσει πολύ γέλιο, μιας και τα γυρίσματά της έχον ήδη ξεκινήσει!

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, και παρότι έχουν ίδιο όνομα, δεν έχουν τίποτα άλλο κοινό και ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) - Λίγο πριν την ηλικία των 40. Είναι εφτά χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν ένα παιδάκι πέντε ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) - Σαράντα και βάλε… Ζει με τον άντρα της και τα δύο της παιδιά. Νοικοκυρά που «τρώγεται» με την πεθερά της και τα λέει με τη φίλη της, Βιολέτα. Αγαπιούνται πολύ με τον άντρα της και έπειτα από 20 χρόνια γάμου πάνε μαζί για ντοκτορά στη συμβίωση.

Μαίρη (Νίκη Λάμη) - Περίπου 35 ετών και ελεύθερη. Ψάχνει σύντροφο αλλά δεν βρίσκει. Τελικά, θα βρει δύο και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Θα την ακολουθήσουμε στη γεμάτη απρόοπτα ερωτική ζωή της.