"Είσαι ηλίθια κορίτσι μου!" - Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Η απίστευτη επίθεση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Είδατε πως μπορούν καμία φορά όλα να παρεξηγηθούν αν κάποιος βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα χωρίς να έχει πλήρη επίγνωση των γεγονότων και των πραγμάτων; Αυτό ακριβώς συνέβη στην Μικαέλα Φωτιάδη.

Επίθεση χωρίς λόγο και από παρανόηση δέχτηκε η πρώην παίκτρια του GNTM μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη και τα σχόλια που ακολούθησαν. Μετά την αποκάλυψή της, αρκετοί έσπευσαν να υπονοήσουν ότι η Τούνη λέει ψέματα για την εγκυμοσύνη, άλλοι ότι «δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας» και άλλοι ότι είναι «ελαφρών ηθών και γι’ αυτό δε θα γίνει καλή μαμά».

Το Yperoxes.gynaikes, μια σελίδα στο instagram που σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας όπως το metoo κλπ, έγραψε ένα δοκίμιο καταδικάζοντας όλο αυτό τον χείμαρρο των social media που αντιμετώπισε τόσο άσχημα την Ιωάννα Τούνη, την τοξικότητα και την απαξίωση, και η Μικαέλα Φωτιάδη το έκανε share στο δικό της προφίλ προσθέτοντας ως σχόλιο το "Κουραστήκαμε, εσείς; Όσοι δε συμφωνούν με αυτό είναι ηλίθιοι".

Το σχόλιο της, όμως, από όσο φάνηκε δηλαδή, εξελήφθη από κάποιους ως ειρωνικό και αρκετοί θεώρησαν ότι επικρίνει την Τούνη. Έτσι, μεταξύ των μηνυμάτων που έλαβε, ήταν κι ένα υβριστικό που έλεγε «Είσαι ηλίθια κορίτσι μου!!! Γιατί εσύ τι κάνεις; Άσε τις κοπέλες να ζήσουν την ευτυχία», με την πρώην παίκτρια του GNTM να μην αφήνει ασχολίαστα όσα τις έγραψαν.

Οι αναρτήσεις της Μικαέλας Φωτιάδη

Μικαέλα Φωτιάδη

Μικαέλας Φωτιάδη για Τούνη

Μικαέλας Φωτιάδη για εγκυμοσύνη Τούνης

Τέλος οι κοιλιακοί, άρχισε να φουσκώνει η κοιλίτσα: Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης

16 Μαΐού, μια ημερομηνία που θα σημαδέψει για πάντα την ζωή και την καρδιά της αγαπημένης influencer, Ιωάννας Τούνη. Εκείνη την ημέρα, μέσα σε μια τουαλέτα γυμναστηρίου βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης, όπως περιέγραψε και η κολλητή της, Δήμητρα Αλεξανδράκη (δείτε εδώ όσα είπε).

Η Ιωάννα Τούνη έχει αρχίσει ήδη να μειώνει τις μετακινήσεις Θεσσαλονίκη - Αθήνα και για αρκετές εβδομάδες των τελευταίο καιρό βρισκόταν στο κοινό της σπίτι με τον Δημήτρη. Ωστόσο, πριν από λίγα 24ωρα λόγω επαγγελματικών ανέβηκε στην γεννέτηρά της και δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της όπου έβγαζε τα λουλούδια που τις έκαναν δώρο οι εργαζόμενοι στην εταιρία των ρούχων που διατηρεί, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης.

Στο εν λόγω βίντεο η Ιωάννα φοράει ένα αθλητικό σορτσάκι κι ένα crop top και όταν γυρνάει την κάμερα στον καθρέφτη είναι ολοφάνερο ότι τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά, τι πιο υπέροχο για μία γυναίκα;

Ιωάννα Τούνη 4ος μήνας