"Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε πατάτες" - Το σχόλιο της Λατινοπούλου κατά του Καπουτζίδη

Η αιχμηρή τοποθέτησή της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ''ξαναχτυπά'' και αυτή τη φορά τα ''βάζει'' με τον τον Γιώργο Καπουτζίδη προχωρώντας σε ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο προς το πρόσωπό του.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος μιλάει ανοιχτά πια για τη σεξουαλικότητά του με γνώμονα να βοηθήσει και άλλα άτομα στη θέση του, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά μόνο εάν βρει τον κατάλληλο σύντροφο καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ευθύνη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ''ξαναχτυπά''

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που παρά τη διαγραφή της από τους κύκλους της ΝΔ δεν έβαλε μυαλό, χωρίς να έχει διαβάσει τα ακριβή λόγια του σεναριογράφου είδε τον – ομολογουμένως παραφραστικό – τίτλο ενός δημοσιεύματος και μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook έγραψε με έξτρα δόση ειρωνείας ότι «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου κατά του Γιώργου Καπουτζίδη

Δυστυχώς βρελθηκαν αρκετοί ακόλουθοί της, που έσπευσαν να της δώσουν «μπράβο» για τις απόψεις της με την ίδια να αναδημοσιεύει τις επαινέσεις τους στο προφίλ της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου κατά του Γιώργου Καπουτζίδη

''Κάποιος να κλείσει τα social media της Λατινοπούλου''

Με αφορμή το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου για τις τελευταίες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, αλλά και τους ανώνυμους σχολιαστές του Twiiter, η Φαίη Σκορδά πήρε θέση επί του θέματος, που δε χαροποίησε και ιδιαίτερα το Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ανέβασε τους τόνους, όπως μας έχει συνηθίσει. Αφορμή ήταν η ξεκάθαρη άποψη της Σκορδά για τη Λατινοπούλου, ενώ έφτασε και στο σημείο να παρακαλάει να της κλείσει κάποιος το Twitter και το instagram.

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Φραγκολιάς βρήκε πάτημα από τα λεγόμενα της Λατινοπούλου και είπε πως η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν είναι ιδιαίτερα υγιής. Από εκεί και πέρα η Σοφιά Μουτίδου με τον γνωστό της καυστικό τρόπο ανέβασε ένα βιντεάκι που μίλησε για την τοξικότητα του twitter, αλλά και για αυτούς που κάνουμε πρότυπα και ακολούθως η Φαίη είπε την γνώμη της.

«Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; «Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις»; Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. ψ παρακαλώ. αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε και είπε στη συνέχεια σε υψηλούς τόνους: «Δεν μπορεί στη δημοκρατία να απαγορευθεί τίποτα, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μακακία του και κρίνεται γι’ αυτή. Τέλος! Αυτή είναι η δημοκρατία».