Με απίστευτη θέα και μοντέρνα διακόσμηση - Το εντυπωσιακό σπίτι της Μαρίας Σολωμού

Στιγμιότυπα από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με απίστευτη θέα και μοντέρνα διακόσμηση - Το εντυπωσιακό σπίτι της Μαρίας Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού είναι μία από τις πιο εκρηκτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όπως είναι επόμενο, το σπίτι της αντανακλά σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα της. Εντυπωσιακό, με «πιάτο» την Αθήνα, το σπίτι της ηθοποιού είναι βγαλμένο από περιοδικό.

Η ίδια τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να μπει στον κόσμο των social media και έτσι από τη στιγμή που άνοιξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της καθώς και από τον χώρο της.

Μπορεί αυτό τον καιρό να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές (δείτε εδώ τις φωτογραφίες της με ράστα και μαγιό), ωστόσο ανά καιρούς έχει ανεβάσει διάφορες φωτογραφίες από το σπίτι της.

Το υπέροχο σπίτι της Μαρίας Σολωμού

Όπως θα δείτε στα στιγμιότυπα που ακολουθούν, το σπίτι της Μαρίας Σολωμού, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και έτσι η θέα είναι υπέροχη, ενώ στο εσωτερικό του, η ηθοποιός «τόλμησε» το πορτοκαλί χρώμα στους τοίχους, δίνοντας μία πιο μοντέρνα νότα στη διακόσμηση.

Μαρία Σολωμού Λυκαβηττός
Μαρία Σολωμού σπίτι

«Δεν αφορά κανέναν τον τι είμαστε»

Το πρωί της Παρασκευής 1/7, μία πολύ όμορφη και ουσιαστική συνέντευξη, παραχώρησε η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε αναλυτικά για τον Μάριο Αθανασίου, αποκαλύπτοντας μάλιστα σκηνικό από όταν χώρισαν, αναφέρθηκε στον κορυφαίο ρόλο της Ράνιας στη σειρά «Singles», αλλά και στην φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

«Έκανα τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Δεν μπορώ να βγω και να κάνω τη χαριτωμένη, θα γελάσει το πανελλήνιο. Το να κάνω κάποιον άλλον, να βάλω τα φουστανάκια μου και να κάνω τη γλυκούλα δεν υπάρχει περίπτωση δεν είναι η persona μου.

Μία απάντηση ήταν “πόσα θες και εγώ θα στα δώσω”. Δεν δουλεύω επί χρήμασι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να το έχω κάνει πιο μικρή που θα μπορούσα να έχω βγάλει και περισσότερα λεφτά. Ναι, μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν “τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα “δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”».

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».