Εγκρίνει ο Μαρτίκας άραγε; Μια κούκλα η Βρισηίδα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Το τόλμησε και αυτό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εγκρίνει ο Μαρτίκας άραγε; Μια κούκλα η Βρισηίδα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αγαπάει πολύ την μόδα, άλλωστε από εκεί την πρωτογνωρίσαμε και ύστερα το κοινό την αγάπησε ακόμα περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 5, στο οποίο έδειξε πιο πολλά κομμάτια του χαρακτήρα της.

Όπως είδαμε στο παιχνίδι τσαλακώθηκε πολύ, μιας και δε μπορούσε να φροντίζει τον εαυτό της, όπως συνήθιζε να κάνει. Έτσι λοιπόν, τώρα που έχει επιστρέψει επιμελείται όσα είχε παραμελήσει πάνω της. Τα μαλλιά της λοιπόν βλέπουμε να αλλάζει κα αυτή τη φορά αποκάλυψε πως έβαλε τρέσες χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και αυτή η αλλαγή θα αρέσει στον καλό της Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος τη θαυμάζει τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, με αποτέλεσμα να έχει σιγά σιγά άλλα σχέδια για την σχέση τους.

Η αλλαγή της Βρισηίδας Ανδριώτου στα μαλλιά της

Βρισηίδα - Τρέσες

Ο Μαρτίκας ''λιώνει'' για τα μάτια της Βρισηίδας

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή 8/7 στο Super Κατερίνα σχολιάζονται με το πάνελ πολλά και διάφορα θέματα. Ο πρώην παίκτης survivor 5, όπως ήταν αναμενόμενο δε γινόταν να μην σχολιάσει τη σχέση, που έχει ξεκινήσει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί αλλά από ότι φαίνεται τόσο από τις κοινές τους εξόδους όσο και από τις δηλώσεις, που κάνουν θα έχουν μέλλον μαζί. Μάλιστα δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο πόσο πολύ του αρέσει το κορίτσι και εξωτερικά, ενώ λίγο μετά δεν άφησε παραπονεμένη την Κατερίνα, κάνοντας της ένα κοπλιμέντο.

«Άβαφη ξυπνάει το πρωί η Βρισηίδα και είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει στην ζωή μου, στην καλύβα δηλαδή να ξυπνάει και να σηκώνομαι να δω τη Βρισηίδα να μου φτιάξει η ημέρα μου».