Μαρία Γεωργακάκη: Ο θάνατος που την τσάκισε ξανά, 6 χρόνια μετά τον χαμό του Παντελή Παντελίδη

Ο μεγάλος έρωτας του τραγουδιστή πενθεί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρία Γεωργακάκη: Ο θάνατος που την τσάκισε ξανά, 6 χρόνια μετά τον χαμό του Παντελή Παντελίδη

Η Μαρία Γεωργακάκη ήταν η γυναίκα σταθμός στην ζωή του Παντελή Παντελίδη, η "μανίτσα" του, όπως την αποκαλούσε, το πρόσωπο και ο χαρακτήρας που τον έκανε να εμπνευστεί, να γράψει και να τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες.

Μπορεί να είχε προχωρήσει ήδη την ζωή της όταν έγινε το μοιραίο τροχαίο (μάλιστα, παντρεύεται, δείτε εδώ το εντυπωσιακό μονόπετρο και τον σύντροφό της) αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να στέκεται στην οικογένεια του τραγουδιστή και ποτέ δεν τον έσβησε από την μνήμη της κι από το σώμα της αφού έχει επάνω της όχι μόνο στίχους από κάποια τραγούδια του Παντελή αλλά και τα αρχικά του στο μπράτσο της.

 Μαρία Γεωργακάκη τατουάζ παντελής παντελίδης

Η Μαρία είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης στα social media και συγκεκριμένα στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Μέσα από αυτό μοιράζεται πολλές καταστάσεις και πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή της κι αν θυμάμαι καλά, για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, πριν από 6 χρόνια, το 2016, δημοσιοποιεί σήμερα πως βιώνει πάλι μια απώλεια...

Για την ακρίβεια, πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε πως γνώριζε - και αρκετά καλά - το μοντέλο Χρήστο Κουτέλα, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης 28/7 (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η ανάρτηση της Μαρίας

"Δεν υπάρχουν λόγια να πω όταν μου το είπε φίλος μας αυτό τι έπαθα...σοκ... δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες τόσο νέος χρηστάκο... ρε χρηστάκο... εσύ είχες μεγάλη καρδιά για όλους... πόσα χρόνια αμέτρητα μεθύσια; φίλε μου θα τα ξανά πούμε εκεί πάνω γιατί εδώ κάτι η ζωή τρέχει σαν τρελή... καλό παράδεισο. Να χαμογελάς πάντα όπως σε ξέρουμε και εκεί πάνω", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία...

Μαρία Γεωργακάκη Παντελής Παντελίδης

Καλό Παράδεισο να ευχηθώ κι εγώ και κουράγιο στους ανθρώπους σου Χρήστο...