Ευρύχωρο και με εντυπωσιακά κάδρα - Το σπίτι που μένει ο Πετρούνιας με την Μιλλούση και τις κορούλες τους

Σε άσπρους τόνους και με τζάκι στο σαλόνι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευρύχωρο και με εντυπωσιακά κάδρα - Το σπίτι που μένει ο Πετρούνιας με την Μιλλούση και τις κορούλες τους

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως διανύουν μια πολύ ευχάριστη περίοδο στην ζωή τους καθώς έχουν αποκτήσει και δυο καρπούς από τον έρωτλα τους, την μικρή Σοφία και την μικρή Ελένη (δείτε εδώ φωτογραφίες τους με μαγιό).

Από την άλλη, Έτσι, το σπίτι τους είναι κατάλληλα διαμορφωμένο προκειμένου οι δυο κορούλες τους να έχουν τον δικό τους χώρο. Να τονίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετακόμισαν στο συγκεκριμένο σπίτι πριν από δυο χρόνια.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το σπίτι τους είναι αρκετά ευρύχωρο καθώς έχει ξύλινα πατώματα αλλά και τζάκι. Τα χρώματα, που κυριαρχούν κυρίς είναι το άσπρο το οποίο είναι σχεδόν σε όλο το σπίτι αλλά και το καφέ λόγω των επιπλων αλλά και του ξύλινου πατώματος. Ο μεγάλος γκρι καναπές "κλέβει" τις εντυπώσεις στο ευρύχωρο σαλόνι όπου η Βασιλική Μιλλούση κάνει συχνά διάφορες ασκήσεις γυμναστικής.

Το σπίτι της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια

Μιλλούση - Πετρούνιας: Οικογενειακή απόδραση με τις κόρες τους - Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social

Η Βασιλική Μιλλούση είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, μετά από τις διακοπές του Πάσχα όπου ήταν στην Μύκονο η ίδια μαζί με την οικογένειά της επέλεξαν και πάλι να κάνουν μια γρήγορη εξόρμηση χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τόσο η ίδια όσο και ο Λευτέρη Πετρούνιας τον προορισμό.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 15/5 η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε κάποιες τρυφερές στιγμές από την απόδράση τους όπου όπως θα δείτε παρακάτω πατέρας και κόρη έκανα τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση