Στη φόρα το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου - Γεμάτο λουλούδια και εντυπωσιακούς πίνακες

Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στη φόρα το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου - Γεμάτο λουλούδια και εντυπωσιακούς πίνακες

Η τελευταία περίοδος για την Άνζτελα Γκερέκου ήταν αρκετά δύσκολη καθώς αναγκάτηκε να αποχωρήσει τον αγαπημένο της, Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος έφυγε από την ζωή. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι θα συμπλήρωνε 26 χρόνια γάμου (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού).

Από την άλλη, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως είναι λογικό το μεγαλύτερο μέρος στην μέρα της το περνάει στο σπίτι της.

Έτσι, πολλές δημοσιεύσεις που έχει κάνει είναι στο εσωτερικό του όπου αναμφίβολα είναι καλόγουστο και φινετσάτο καθώς από την οικία δεν λείπουν τα λουλούδια αλλά και οι κορνίζες στις οποίες είναι μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου βγαλμένο από περιοδικό

Λίγοι τον θυμούνται: Ο άνθρωπος που πάντρεψε την Άντζελα Γκερέκου και τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η Άντζελα Γκερέκου έζησε τον πλέον ανεπανάληπτο έρωτα με τον Τόλη Βοσκόπουλο, με τους δύο να είναι παντρεμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια, πριν από το θάνατο του «Πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού.

Στη συνέντευξη της στο Κοίτα τι έκανες με τη Σεμίνα Διγενή δήλωσε ότι είδε τον Τόλη Βοσκόπουλο από κοντά όταν έπαιζε στη παράσταση Τραγούδα θεατρίνε. Το 1995 γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο στο On the Rocks στην Βάρκιζα. Παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996. Το 2001 απέκτησαν την κόρη τους, τη Μαρία.

Ποιος ήταν, ωστόσο, ο κουμπάρος τους; Αυτός δεν ήταν άλλος από τον... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr