Δεν αντέχει λεπτό χωρίς να περιποιηθεί τον εαυτό της - Σούσουρο με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Τι επέλεξε να κάνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν αντέχει λεπτό χωρίς να περιποιηθεί τον εαυτό της - Σούσουρο με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη παραμένει στο σπίτι της και προσπαθεί να ξεκουράζεται όσο μπορεί, αν και την Πέμπτη 4/8 βγήκε με τον φίλο της και η συνάντηση αυτή κατέληξε να είναι άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το φύλο του μωρού της, όμως δεν σταματάει να περιποιείται τον εαυτό της ποτέ, γι' αυτό και αποφάσισε να φτιάξει τα νύχια της.

Έτσι, επισκέφθηκε το αγαπημένο της μαγαζί και επέλεξε να κάνει ombre με nude αποχρώσεις, που είναι πάντοτε ένας κομψός συνδυασμός και ταιριάζει με ότι κι αν φορέσει και όπως κι αν βαφτεί. Μπορεί να μην είναι εφικτό να το ευχαριστηθεί πλήρως, αλλά σημασία έχει πως την κάνει να αισθάνεται καλύτερα.

Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη έφτιαξε τα νύχια της

«Θεούλη μου, σε παρακαλώ...»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία περίεργη κατάσταση αυτή την περίοδο της ζωής της, καθώς παρόλο που περιμένει να γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι, έχει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την Δευτέρα 1/8, λοιπόν, 9 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η διάσημη Influencer θέλησε να μοιραστεί μία επιθυμία της με το κοινό της και να ζητήσει τη βοήθειά του.

Εξήγησε, δηλαδή, πως θα ήθελε να πέρασει την γιορτή της για την ημέρα που ήρθε στον κόσμο παρέα με τους φίλους της και να σβήσει μία τούρτα τεραστίων διαστάσεων, όπως μας έχει συνηθίσει. Έτσι, ελπίζει πως μέχρι τότε θα αισθάνεται καλύτερα και πως θα μπορεί να βγει για λίγο, ενώ γι' αυτό ζήτησε από τους ακόλουθούς της να την "φτύσουν" και να της στείλουν θετική ενέργεια για να πραγματοποιηθεί η ευχή της.

«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα… Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.