Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το ταξίδι στη Χαλκιδική που τους ''πρόδωσε'' ως ζευγάρι

Το παρασκήνιο που μαρτυρά τη σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το ταξίδι στη Χαλκιδική που τους ''πρόδωσε'' ως ζευγάρι

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει ξανά οι φήμες που θέλουν το Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να είναι ζευγάρι, αν και επί μήνες συζητιόταν ότι βγαίνει με ξανθό μοντέλο του GNTM. Η κοινή τους εμφάνιση στη Χαλκιδική, όπου τους τσάκωσαν φωτογραφικά διάφοροι θαμώνες, τις ενισχύουν, ενώ και η εφημερίδα Real Life σε ρεπορτάζ της παρουσιάζει κάποιες λεπτομέρειες από το ταξίδι τους στη συμπρωτεύουσα.

Η κοπέλα άλλωστε είναι πολλούς μήνες χωρισμένη από την προηγούμενη σχέση της, όπως έχει παραδεχθεί και σε q&a της στο instagram, ενώ και σε ερώτηση follower για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης απάντησε ότι νιώθει έτοιμη να μπει σε κάτι νέο ανεξαρτήτως του πως θα καταλήξει. Οι δυο τους ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα κάτι και κρατάνε τη μεταξύ τους σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το παρασκήνιο γύρω από το ταξίδι τους στη Χαλκιδική

Ο τραγουδιστής και το γνωστό μοντέλο λοιπόν, πέρασαν ένα σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, προσπαθώντας να μην εκτεθούν στους θαμώνες. Διέμειναν σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι και απόλαυσαν τα μπάνια και τις βόλτες τους.

Η βραδινή τους έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής ήταν που τους πρόδωσε κατά βάση, αφού όσοι τους είδαν μίλησαν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Ακόμα ωστόσο κανένας από τους δύο δεν μιλάει για τη σχέση, αφού μετράει πολύ λίγους μήνες και δεν θέλουν να την εκθέσουν.

Πηγή: Real

Το βίντεο της που ενίσχυσε τις φήμες

Και οι δύο τους είναι αρκετά ενεργοί στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζονται διάφορες στιγμές της ζωής τους με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, μια ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς που έκανε πριν μερικές μέρες, δεν έμεινε διόλου ασχολίαστη και απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο ακούγεται τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και του Light με τίτλο «Επιλογές», με την ίδια να χορεύει και να διασκεδάζει.