''Ελπίζω εσείς να είστε σε καλύτερη φάση'' - Ζόρικα τα πράγματα για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Τι αποκάλυψε η influencer για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Ελπίζω εσείς να είστε σε καλύτερη φάση'' - Ζόρικα τα πράγματα για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό πρόκειται να γίνει μανούλα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Βέβαια δυστυχώς δεν διανύει και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη, αφού συχνά ταλαιπωρείται από ζαλάδες, εμετούς και ορμονικά προβλήματα με αποτέλεσμα να πρέπει να μένει στο σπίτι για να προστατέψει την ίδια και το έμβρυό της. Όπως αποκάλυψε με ένα νέο story, η σημερινή μέρα ήταν επίσης πολύ δύσκολη και δεν κατάφερε ούτε να φάει.

Πάντως τις προηγούμενες μέρες υπήρξε κάποια πρόοδος αφού παρά τον καιρό που μας τα χάλασε στην συμπρωτεύουσα, εκείνη πήρε το αγόρι της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και πήγαν για μπάνιο σε πισίνα μετά από πολύ καιρό. Μάλιστα την είδαμε επιτέλους και με μαύρο μαγιό κατά τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και φαίνεται ότι σιγά σιγά φουσκώνει η κοιλίτσα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τους εμετούς

Λέει λοιπόν η γνωστή influencer στο νέο της story:

«Λοιπόν, όταν δεν σου κάνω story για πολύ ώρα να ξέρεις ότι κάπου σε κάποια γωνία του κόσμου, σε κάποιον καναπέ είμαι εγώ και είμαι σε μία φάση... Αυτό όλη μέρα σήμερα! Εμετούς, κακό... πεινάω αλλά δεν θέλω να φάω, λιαξ λιαξ! Ελπίζω εσείς να είστε σε καλύτερη φάση σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.

Ένας ένας συμφωνούν ότι αυτό είναι το φύλο του μωρού της

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες ημέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το πως θα είναι ως πατέρας, δίνοντας στοιχεία για το φύλο του μωρού. Οι πρώτες σκέψεις οδηγούν στο γεγονός πως πρόκειται για αγόρι, ωστόσο ο φίλος της Ιωάννας Τούνη, Στηβ, τον διαψεύδει.

Την Πέμπτη 4/8 δημοσίευσε από το προφίλ του μερικά story όπου μιλούσε με την αγαπημένη του φίλη και στο τέλος του βίντεο ανέφερε πως το χρόνου θα έχει δίπλα του "μία", ενώ σταμάτησε απότομα να τραβάει και άφησε τα υπόλοιπα στην φαντασία μας. Βλέποντας αυτή την ανάρτηση το κοινό, απόρησε και έστειλα αμέσως μήνυμα στη Σούλα Γκλάμουρους για να ρωτήσει. Εκείνη με τη σειρά της ρώτησε τον κόσμο, ποιο θεωρεί ότι είναι το φύλο και η επιλογή "κορίτσι" είχε τα περισσότερα πατήματα.

Ιωάννα Τούνη