«Όπως και να έχει εγώ...» - Οι ανύπαρκτες πλέον σχέσεις της Καινούργιου με τον Ουγγαρέζο

Η απάντησή της παρουσιάστριας μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όπως και να έχει εγώ...» - Οι ανύπαρκτες πλέον σχέσεις της Καινούργιου με τον Ουγγαρέζο

Η όμορφη και λαμπερή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, αυτό τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της και γεμίζει τις μπαταρίες της για την νέα σεζόν, όπου θα την δούμε και πάλι στα ηνία της καθημερινής εκπομπής στην πρωινή ζώνη του Alpha, Super Κατερίνα.

Παρότι δεν είναι και μία από τις πιο καλές φάσεις της ζωής της, σε ότι αφορά τα προσωπικά της μιας και έχει περάσει προς τα έξω το γεγονός που έχουν χωρίσει ξανά με το Φίλιππο Τσαγκρίδη παρά την δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στην σχέση τους, έκανε ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαντά σε όλα!

Η αναφορά της Καινούργιου στον Ουγγαρέζο

Παρά τα ερωτήματα που όπως ήταν αναμενόμενο αφορούσαν την προσωπική της ζωή, η ίδια θέλησε να απαντήσει και σε άλλα, όπως και σε ένα που αφορά τον άλλοτε καλό της φίλο Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποία οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί τα τελευταία χρόνια, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

Σε ερώτηση λοιπόν που αναφέρει «Ήσουν φίλη με τον Ουγγαρέζο, γιατί δεν είστε πια;» , εκείνη ε την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την διακατέχει απαντά «Ρώτα αυτόν καλύτερα...Όπως και να έχει εγώ δεν κρατάω κακίες, καλή καρδιά και να είναι καλά!». Θα υπάρξει άραγε απάντηση από την μεριά του;

Οι ανύπαρκτες πλέον σχέσεις της Καινούργιου με τον Ουγγαρέζο

Έρχονται αλλαγές στην Super Κατερίνα! Η αποκάλυψη της Καινούργιου

Ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε πριν μερικές ώρες η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων, χωρίς κανένα δισταγμό.

Μερικές αφορούσαν τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ τι απάντησε) κι άλλες για την επαγγελματική της πορεία και συγκεκριμένα για τις αλλαγές που έρχονται στη «Super Κατερίνα» από τη νέα σεζόν.

Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως όλες τις λεπτομέρειες θα τις δώσει σε μερικές μέρες ο ALPHA ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στον πρώην συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, τον οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε τον παρακαλά να βρίσκεται στην εκπομπή της αλλά... της το παίζει ιστορία!

undefined

undefined