Πληρώνεται "χρυσά" και κάθεται - Tα χιλιάρικα που παίρνει η Μενεγάκη για μια φωτογραφία στο Instagram

Είναι πολλά τα λεφτά Ελένη....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πληρώνεται

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι μια από τις πιο σπουδαίες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, όμως έχει και ένα δυνατό προφίλ στο Instagram με πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους. Ακόμη και αν δεν είναι influencer, οι follower της κάνουν χαμό κάτω από κάθε της post.

Το όνομα Ελένη Μενεγακη λοιπόν... πουλάει πολύ και όχι μόνο στην μικρή οθόνη αλλά και στα social media με κάθε της ανάρτηση να μετρά πάνω από 50.000 likes. Aπό αυτή λοιπόν την ανάρτηση η "βασίλισσα της τηλεόρασης" πληρώνεται από το Instagram.

Τα χρήματα που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για κάθε της ανάρτηση στο Instagram

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν έφυγε για ένα περίπου χρόνο από την τηλεόραση, έχει ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ. Τώρα που είναι στο MEGA το κασέ της παραμένει στα ίδια ποσά δηλαδή πάνω κάτω στα 15 χιλιάρικα.

Για να γνωρίζετε, όταν ξεπεράσετε κάποιους συγκεκριμένους followers στο Instagram και συγκεκριμένα πάνω από 1 εκατομμύριο, το Instagram ανάλογα με το account πληρώνει το κάθε post, αφού έτσι η εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα παίρνει διαφήμιση κι αξία. Οι stars του Hollywood μάλιστα μετράνε πολλά παραπάνω χιλιάρικα από αυτά που παίρνουν στην Ελλάδα.

Η τελευταία της ανάρτηση

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη, η οποία παρόλο που αγαπά την Άνδρο όσο κανένα άλλο νησί, αποφάσισε να επισκεφθεί τα Επτάνησα και φαίνεται πως έχει ήδη μαγευτεί από τα τοπία.

Η όμορφη παρουσιάστρια γεμίζει τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και είναι αποφασισμένη να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, βλέποντας νέα μέρη και κάνοντας νέες περιπέτειες. Μάλιστα, τώρα που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, είναι και πιο ενεργή στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ την είδαμε να ποζάρει και πάνω στο σκάφος της.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής 7/8 η Ελένη Μενεγάκη μας καλημέρισε με μια νέα ανάρτηση, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, όπως έγραψε στην λεζάντα. Φυσικά, το λεοπάρ μαγιό της και το ασορτί παρεό της δεν πέρασαν απαρατήρητα ενώ μέσα σε λίγα μόλις λεπτά το εν λόγω post συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

undefined