Για ουζάκι με την κουνιάδα της - Η Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη δίπλα στο κύμα

Έχουν πολύ καλές σχέσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για ουζάκι με την κουνιάδα της - Η Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη δίπλα στο κύμα

Μετά τις συναυλίες και τις διακοπές της στην Κρήτη, η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Αθήνα και απολαμβάνει λίγες ακόμη στιγμές χαλάρωσης, πηγαίνοντας στο θέατρο, για παράδειγμα, για να απολαύσει τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Μπισμπίκη, τον οποίο και αποθέωσε για την ερμηνεία του. Όμως, δεν περιορίστηκε εκεί.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την αδερφή του ηθοποιού, Παναγιώτα, με την οποία πήγαν για ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, για να τα πουν και να ξεφύγουν από την βαβούρα της πόλης. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτό σίγουρα φέρνει απίστευτη χαρά στον καλό της.

Η Δέσποινα Βανδή παρέα με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη

"Θαλασσίτσα, ουζάκια και καλή παρέα", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Βανδή - αδερφή Μπισμπίκη

Σε σουβλατζίδικο της Θεσσαλονίκης η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός - Με τα κοψίδια στο στόμα

Ο έρωτας τους δεν έχει προηγούμενο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης από τότε που αποκάλυψαν τη σχέση τους είναι πραγματικά αχώριστοι και έχουν αρπάξει από τα μαλλιά αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε από τη ζωή και ζουν τον έρωτά τους. Οι κοινές τους εμφανίσεις πλέον μέρα με τη μέρα πληθαίνουν και η τελευταία ήταν σε γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας, όπου θα δούμε και από τις φωτογραφίες ότι απόλαυσαν το φαγητό τους.

Μπορεί και οι δυο τους να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο, ωστόσο φροντίζουν να εξασφαλίζουν χρόνο και για τους δυο τους. Συγκεκριμένα ο Μπισμπίκης βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας παραγωγής του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ η Δέσποινα Βανδή δίνει μια σειρά από συναυλίες από τα μέσα Ιουνίου. Μάλιστα στην τελευταία την καμάρωσε και η άγνωστη αδερφή του συντρόφου της.

Το πρωί της Πέμπτης 21/7 λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και με αφορμή την αποψινή παράσταση «Αντιγόνη» στην συμπρωτεύουσα, συναντήθηκε και με την αγαπημένη του, η οποία βρισκόταν ήδη εκεί.

Έφαγαν μαζί στο γνωστό εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα» και δεν παρέλειψαν να βγάλουν και φωτογραφίες.

Βανδή και Μπισμπίκης έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Βανδή και Μπισμπίκης ανέβασαν φωτογραφίες από γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας