"Μας λείπεις" - Θρήνος για την Αθηνά Μαξίμου

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του αείμνηστου Κωσταντίνου Παπαχρόνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Αθηνά Μαξίμου για τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη που κανονικά σήμερα 9/8 θα γιόρταζε τα γενέθλια του. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με την μηχανή του.

Η ηθοποιός λοιπόν, θέλησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να πει δυο λόγια για το χαμό του που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει και της λείπει πολύ.

Η ανάρτηση της Μαξίμου για τον Παπαχρόνη

«Αυτός ο άγγελος…σήμερα θα είχε γενέθλια. Μας λείπεις υπέροχο πλάσμα!!! Κωσταντίνος Παπαχρόνης!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Μαξίμου στο προφίλ της αναρτώντας μια φωτογραφία του.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Μαξίμου για τα γενέθλια του αείμνηστου Κωσταντίνου Παπαχρόνη

Το τραγικό τέλος του ηθοποιού

Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης γεννήθηκε στην Αθήνα τις 9 Αυγούστου του 1977 και απεβίωσε στις 2 Δεκεμβρίου του 2008. Ιδιαίτερη πατρίδα του ήταν η Κατερίνη. Ο πατέρας του υπήρξε εκπαιδευτικός και ένας από τους ιδρυτές των μουσικών σχολείων στην Ελλάδα.Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης ήταν ο μεγαλύτερος από πέντε αδέλφια.

Το 1997 πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2000. Έκτοτε συμμετείχε ανελλιπώς σε θεατρικές παραστάσεις.Ο Κωνσταντίνος άρχισε να ξετυλίγει την υποκριτική του τέχνη και τεχνική- πάντοτε πίστευε ότι το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο- σε παραγωγές του ΚΘΒΕ και του Αμόρε.

Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης έχασε τη ζωή του στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 2ας Δεκεμβρίου 2008 στο κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα. Οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί της Αμαλίας με κατεύθυνση προς Συγγρού, κινούμενος κανονικά, όταν ΙΧ που βγήκε από την οδό Ξενοφώντος τον χτύπησε με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δίκυκλο.

Ο ηθοποιός φορούσε κράνος αλλά χτύπησε πέφτοντας στον αυχένα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Τραγική ειρωνεία, ο Κωνσταντίνος συνήθιζε να λέει ότι η ημερομηνία γέννησής του (9.8.77) έμοιαζε με αντίστροφη μέτρηση…