Ξεκινάνε με απώλειες την επόμενη σεζόν - Στον αέρα το trailer για την εκπομπή της Χρηστίδου Χαμογέλα και Πάλι

Είναι και επίσημα οριστικό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ξεκινάνε με απώλειες την επόμενη σεζόν - Στον αέρα το trailer για την εκπομπή της Χρηστίδου Χαμογέλα και Πάλι

Πολλά ακούγονταν για την εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου στην ζώνη του Σαββατοκύριακου για τη νέα σεζόν, μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να επιστρέφει στο πλευρό της, όμως κάτι τέτοιο διαψεύσθηκε και επίσημα την Τρίτη 9/8 όταν βγήκε στον αέρα το επίσημο trailer του Χαμογέλα και Πάλι για την επόμενη σεζόν.

Το Χαμογέλα και Πάλι επιστρέφει από Σεπτέμβρη

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Παύλο Σταματόπουλο, που είναι φίλος και κουμπάρος της, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα με το κανάλι, αναμένεται να μας πουν την πρώτη «καλημέρα», το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί και για τρεις ολόκληρες ώρες θα κρατάνε συντροφιά το κοινό μέσα από την συχνότητα του Mega!

Άβαφη με μπικίνι κάτω από τον καταρράκτη - Παραμυθένιες διακοπές για την παρουσιάστρια

Μπορεί οι περισσότεροι celebrities να έχουν επιλέξει τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και βρέθηκε μαζί με την παρά της, στην πανέμορφη Σαμοθράκη.

Τις τελευταίες μέρες, η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη Σαμοθράκη και η αλήθεια είναι πως όλες οι εικόνες είναι καταπληκτικές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ξετρελαθεί με τους καταρράκτες και πολύ συχνά ποζάρει κάτω από το νερό με το μαγιό της. Αμακιγιάριστη και χαλαρή (δείτε εδώ τα βίντεο που ανέβασε), η παρουσιάστρια γεμίζει τις μπαταρίες της για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται.

Σίσσυ Χρηστίδου Σαμοθράκη

Όπως είναι λογικό η όμορφη παρουσιάστρια και μαμά προσέχει αρκετά την εμφάνισή, μάλιστα η ίδια έχει δει σημαντική μείωση των κιλών της.

Βέβαια, η ίδια δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει παλιότερα πως έδινε την δική της μάχη αναφορικά με το χάσιμο των κιλών της, ωστόσο πλέον νιώθει φουλ αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα, η ίδια είχε δηλώσει παλιότερα πως:

«Είµαι άνθρωπος ασανσέρ, δηλαδή το αφήνω, το πιάνω, µετά ξαναµαζεύοµαι, ξέρω ότι θα φάω και θα παχύνω και µετά θα ξαναµαζευτώ. Γενικά το αντιµετωπίζω πολύ χαλαρά, δεν κάνω υστερίες. Η µάχη µε τα κιλά είναι σαν τη... µάχη του Μαραθώνα».

  • ΠΡΩΙΝΟ: Γιαούρτι 2% µε αποξηραµένα φρούτα και 2 κ.σ. νιφάδες βρόµης και ένα ποτήρι φρεσκοστυµµένος χυµός πορτοκάλι
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητός σολοµός µε κολοκυθάκια και µπρόκολο, που συνοδεύει µε ρύζι βρασµένο στον ατµό
  • ΕΛΑΦΡΥ ΓΕΥΜΑ: Φρυγανιές ολικής άλεσης µε τυρί τύπου cottage, ντοµάτα και λαχανικά, 1 σκέτος καφές
  • ΕΛΑΦΡΥ ΒΡΑΔΙΝΟ: Κρύα σαλάτα µε µακαρόνια και φρέσκα λαχανικά µε 1 κ.σ. τριµµένο τυρί

Extra tip: Πίνει 2 λίτρα νερό καθηµερινά για την ενυδάτωση του οργανισµού της

Η δίαιτα της Σίσσυς Χρηστίδου