Με δύο άγνωστους άντρες στο πλευρό τους - Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η κόρη της Χριστιάνα Μπέτα στη Μύκονο

Ολόκληρη γυναίκα έχει γίνει η μικρή καλλιτέχνις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με δύο άγνωστους άντρες στο πλευρό τους - Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η κόρη της Χριστιάνα Μπέτα στη Μύκονο

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, αυτό το διάστημα, πέρα από τις συναυλίες και τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί κατά την περιοδεία της, προσπαθεί να περνά τον υπόλοιπο χρόνο παρέα με τις κόρες της, για τις οποίες κάνει τα πάντα. Αυτές τις μέρες, βρίσκεται στη Μύκονο με την Χριστιάνα Μπέτα και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τις εντόπισε να διασκεδάζουν στα σοκάκια του νησιού.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα τζιν παντελόνι, μία ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα και ένα πουκάμισο από πάνω, γιατί, ως γνωστόν, πάντα φυσάει στο νησί των ανέμων, και ολοκλήρωσε το outfit με μπεζ loafers. Η κόρη της, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα μπεζ φόρεμα, το οποίο ήταν αμάνικο και έσφιγγε τη μέση της, συνδυάζοντάς το με πέδιλα στην ίδια απόχρωση, που αναδεικνύει και το μαύρισμά της, ενώ από αξεσουάρ επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, με δύο άντρες στη Μύκονο

Δεν ήταν, όμως, μόνες. Στο πλευρό τους ήταν και δύο άντρες που αποτελούν την παρέα τους και με τους οποίος φαίνεται πως διασκέδαζαν πολύ.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου - κόρη

Νατάσα Θεοδωρίδου - Χριστιάνα Μπέτα

Νατάσα θεοδωρίδου - κόρη - Μύκονος

Λίγο πριν διασκέδαζαν στην Πάρο μαζί με τη δεύτερη κόρη της τραγουδίστριας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου άφησε για λίγο πίσω τις πίστες και τις συναυλίες και είπε να χαρεί τις διακοπές τις μαζί με τις κόρες της Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου. Οι τρεις τους πήραν το αεροπλάνο και απογειώθηκαν για το Αιγαίο και συγκεκριμένα για την κοσμική Πάρο, που φέτος φιλοξενεί περισσότερους διάσημους από ποτέ. Μάλιστα ανέβασαν και ένα βίντεο στο Tik tok που φαίνονται να διασκεδάζουν πολύ το κοινό τους ταξίδι.

Προηγουμένως, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε βρεθεί στην Πάφο προκειμένου να καμαρώσει τη νεαρή Χριστιάνα που συμμετείχε στην ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Island», που έλαβε χώρα σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κύπρου. Οι τρεις τους πέρα από τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις της Χριστιάνας, φρόντισαν να εξασφαλίσουν και χρόνο προκειμένου να περάσουν καλά στο νησί.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στις δυο κόρες της που προέρχονται και από τους δύο γάμους, τον έναν με τον Τάκη Μπέτα και τον άλλο με τον Ανδρέα Φουστάνο. Οι τρεις τους δείχνουν να περνούν πολύ όμορφα στο βίντεο που δημοσίευσαν από την πτήση τους προς Πάρο.