Έφυγε από τον ΑΝΤ1 για Οpen - Η πρώτη ανάρτηση της Χρύσας Φωσκόλου μετά την ανακοίνωση του σταθμού

Δεν ξεχνιέται και η ανάρτηση της αποχώρησης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έφυγε από τον ΑΝΤ1 για Οpen - Η πρώτη ανάρτηση της Χρύσας Φωσκόλου μετά την ανακοίνωση του σταθμού

Η Χρύσα Φωσκόλου μπορεί να ανήκει στις δημοσιογράφους της πρώτης γραμμής, αλλά παρ' όλα αυτά με τα χρόνια παραμονής της στον Αντ1 απέδειξε την δυναμική της αλλά και την επιθυμία της να παραμείνει στον χώρο.

Η δημοσιογράφος, αφού αποφάσισε να αφήσει τη πολύχρονη συνεργασία της, ξεκίνησε συζητήσεις με άλλους σταθμούς, και με επίσημη ανακοίνωση έγινε γνωστό την Τρίτη 9/8, πως είχε καταλήξει κλείνοντας συνεργασία. Έτσι λοιπόν, η ίδια στη συνέχεια της ημέρας με μια ανάρτηση στο instagram έδειξε τη χαρά και την προσμονή της για τη νέα αυτή αρχή.

H πρώτη ανάρτηση της Χρύσας Φωσκόλου μετά την ανακοίνωση του Open

«Μαζί θα είμαστε σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Χρύσα Φωσκόλου - Open

H ανακοίνωση της Φωσκόλου αποχωρώντας από τον ΑΝΤ1

Η Χρύσα Φώσκολου για ολόκληρα 10 χρόνια ήταν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 όπου την φετινή τηλεοπτική σεζόν την είδαμε επίσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη (του οποίου κινδύνευσε το σπίτι του) όπου κρατούσαν συντροφιά στους τηλεθεατές καθημερινά.

Η γνωστή δημοσιογράφος το πρωί της Τετάρτης (27/7) ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον σταθμό του Αμαρουσίου με μια ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και η ίδια είναι αρκετά ενεργή καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές της.

«10 ολόκληρα χρόνια…Αν και μισώ τους αποχαιρετισμούς οφείλω για κάποιους ανθρώπους κ όχι για εμένα να γράψω δυο λόγια. Όταν πέρασα το κατώφλι του σταθμού μη γνωρίζοντας τίποτα για το επάγγελμα μας όλοι εσείς με πήρατε απ το χέρι σαν να ήμουν δικό σας παιδί…

Μεγαλώσαμε μαζί, κινδυνεύσαμε σε δύσκολα ρεπορτάζ και πάλι.. μαζί, γελάσαμε μαζί… Περάσαμε δύσκολα και εύκολα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον απ εσάς γιατί είστε πραγματικά οικογένεια μου.. Αν όμως έπρεπε να αναφέρω ποιοι άνθρωποι διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα και με άντεξαν στην πιο ατίθαση δεκαετία μου, αυτοί ήταν η Νανσυ Τασση, ο Κωστας Θωμάκος και η Άννυ Ζιωγα.. (μην γκρινιάζεις ως εδώ σε ακούω Αντώνη Παπαδακη σ αγαπω κ εσένα).

Είμαι ευγνώμων και τυχερή που πάντα στη ζωή μου γνώριζα σπουδαίους ανθρώπους που έδειχναν τον δρόμο για να γίνω καλύτερη. Έτσι και τώρα γνώρισα έναν ακόμα που εμπιστεύτηκα απ την πρώτη στιγμή. Τα καλύτερα είναι μπροστά.. Για όλα αυτά σας ευχαριστώ.. μάθαμε να λέμε καλημέρα μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε!!».