Ασορτί με τις βουκαμβίλιες - Η Τόνια Σωτηροπούλου με φούξια maxi φόρεμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασορτί με τις βουκαμβίλιες - Η Τόνια Σωτηροπούλου με φούξια maxi φόρεμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει πάρει σβάρνα τα νησιά αυτή την περίοδο, στο πλευρό του αγαπημένου της, Κωστή Μαραβέγια, και το το διασκεδάζει στο έπακρο. Πολλές είναι και οι φωτογραφίες που μοιράζεται από τις διακοπές της μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, λοιπόν, ωστόσο μία έχει ξεχωρίσει.

Πρόκειται για τη φωτογραφία κατά την οποία ποζάρει δίπλα από τις βουκαμβίλιες με ένα ασορτί φούξια φόρεμα, το οποίο είναι μακρύ και έχει λεπτές τιράντες και με το που το βλέπει κανείς, δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω του. Το γεγονός ότι είναι φαρδύ είναι πολύ πρακτικό για τα ταξίδια και τις βόλτες που θέλεις να είσαι άνετη, με την ηθοποιό να το αναδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο, ακόμη κι αν δεν έχει ίχνος μακιγιάζ.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου

Έχει γούστο...

Μπορεί η Τόνια Σωτηροπούλου να ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Κωστή Μαραβέγια και ο γάμος τους που ήταν παραμυθένιος να έκανε τον έρωτα τους να είναι ακόμη πιο δυνατός, ωστόσο, η ηθοποιός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με την προσωπική της ζωή.

Γνωστές έγιναν 3 σχέσεις της με άνδρες της showbiz που έχουν "κάψει πολλές καρδιές". Οι δυο είναι ηθοποιοί, ενώ ο ένας μοντέλο και πανελίστας.

Αλέξης Γεωργούλης

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης γνωρίστηκαν περίπου το 2006, αλλά οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν το 2013. Από τότε μέχρι και τα μέσα του 2017 η σχέση τους ήταν συνέχεια ένα από τα κορυφαία θέματα προς συζήτηση στις συνεντεύξεις τους, ωστόσο και οι δυο τόνιζαν πως πέρα από το ερωτικό στοιχείο τους συνδέει διαχρονικά μία δυνατή ανθρώπινη σχέση. Όπως έγινε γνωστό, η ερωτική τους σχέση ολοκληρώθηκε μέσα στο 2016, παρόλο που οι δυο τους δεν ανακοίνωσαν ποτέ επίσημα τον χωρισμό τους.

Τόνια Σωτηροπούλου Αλέξης Γεωργούλης

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η σχέση τους ξεκίνησε με ένα πολυσυζητημένο σκάνδαλο! Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ εκείνος ήταν γνωστό πως είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ Σπανού. Έτσι, εν μία νυκτί, η προηγούμενη του σχέση ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες -και άκομψες δημόσιες δηλώσεις- και ξεκίνησε ο έρωτας με τη γνωστή ηθοποιό. Οι πρώτες τους φωτογραφίες κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2013 ενώ η σχέση τους έριξε τίτλους τέλους περί τα τέλη του ίδιου έτους.

Τόνια Σωτηροπούλου  Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ορφέας Αυγουστίδης

Η Τόνια Σωτηροπούλου υπήρξε ζευγάρι με τον Ορφέα Αυγουστίδη πριν από «165 χρόνια», όπως η ίδια είχε δηλώσει στο Yupiii με πολύ χιούμορ πριν λίγα χρόνια. Έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή», όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 19 ετών. Υπήρξαν μαζί για περίπου ένα χρόνο, σε ένα ειδύλλιο που τοποθετείται χρονικά μεταξύ του 2006 και του 2007.

Τόνια Σωτηροπούλου Ορφέας Αυγουστιδης