Ήταν κόκκινο της φωτιάς και το οδηγούσε ο Ευαγγελάτος - Το κάμπριο που βόλταρε η Στεφανίδου

Βίντεο με τέρμα τη μουσική

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ήταν κόκκινο της φωτιάς και το οδηγούσε ο Ευαγγελάτος - Το κάμπριο που βόλταρε η Στεφανίδου

Το αγαπημένο και πολύ πετυχημένο ζευγάρι δημοσιογράφων, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά από έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα, απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε διάφορα σημεία της χώρας, που βρέχονται από θάλασσα.

Σίγουρα σε πολλά από αυτά μεταφέρονται με το σκάφος τους, το οποίο δίνει άλλη άνεση στις εξορμήσεις τους. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο δημοσιογράφος πέραν αυτού, που το οδηγεί ο ίδιος έχει και άλλη μια αγάπη και αυτή δεν είναι άλλη από το κόκκινο κάμπριο, με το οποίο έκανε βόλτες στην πόλη, έχοντας δίπλα του την Τατιάνα.

Το πολυτελές κόκκινο κάμπριο που είχαν στην κατοχή του Στεφανίδου και Ευαγγελάτος

Το άνετο σπίτι Στεφανίδου και Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της Ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τόσο από το εσωτερικό του με την χλιδάτη διακόσμηση, όσο και από το εξωτερικό του με τον κήπο που είναι λες και βρίσκεται κάπου εξωτικά.

Το ζευγάρι έχοντας "χτίσει" μια μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να κάνουν ακριβά δώρα στα παιδιά τους, όπως το πρόσφατο ταξίδι για χάρη της κόρης τους.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.