Από το σαλόνι της βλέπει θέα την πισίνα στον κήπο - Η αξιοζήλευτη βίλα της Ρούλας Κορομηλά στην Κηφισιά

Φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το σαλόνι της βλέπει θέα την πισίνα στον κήπο - Η αξιοζήλευτη βίλα της Ρούλας Κορομηλά στην Κηφισιά

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι καθημερινή χρήστης του Instagram. Στο προφίλ της μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις βόλτες της αλλά και τα ανίψια της που υπερλατρεύει.

Πολλές φορές λοιπόν μέσα από το προφίλ της έχουμε δει και διάφορες γωνιές του σπιτιού της. Η πρώην παρουσιάστρια μένει σε μια πολύ εντυπωσιακή βίλα στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά.

Το σπίτι που μένει η Ρούλα Κορομηλά

Η μεζονέτα έχει κλασικό αλλά απλό στιλ, με vintage στοιχεία και το αποτέλεσμα δίνει μια αίσθηση καθαρότητας, ζεστασιάς και φιλοξενίας. «Ασημί και λευκό είναι οι αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα μου», είχε σχολιάσει για τη διακόσμηση του σπιτιού της σε παλαιότερη ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά.

Εσωτερική σκάλα, ξύλινες λεπτομέρειες, μια μεγάλη και μοντέρνα κουζίνα, όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα κάνουν το σπίτι της να μοιάζει άνετο και πολυτελές.

Όμορφοι, ιδανικοί για χαλάρωση και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού της Ρούλας Κορομηλάς, ένας υπέροχος κήπος με μια πισίνα, ανάσα δροσιάς και χαλάρωσης για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Η εμφάνιση της σήμερα

Η Ρούλα Κορομηλά είναι από τις πολύ εντυπωσιακές παρουσιάστριες, που όσα χρόνια έκανε τηλεόραση ξεχώριζε τόσο για τον αέρα της όσο και για την συνολική της εικόνα, θέλοντας να είναι πάντα περιποιημένη και το κατάφερνε πολύ καλά.

Πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία δεν είδαμε μια από τις κλασσικές τις πόζες ή τις σέλφι, που κατά καιρούς δημοσιεύει. Ένα βίντεο με εκείνη να τρώει μαλλί της γριάς δημοσίευσε, το οποίο συνόδευε μια ξεκαρδιστική λεζάντα, η οποία δεν ξέρουμε αν σχετίζεται με επίμαχο σχόλιο, που έκανε πρόσφατα σε άλλο της post.

«Ωραίο τελικά το μαλλί της γριάς!!».