Δυο μέτρα πόδι και τέλειες αναλογίες - ''Στέναξε'' όλη η παραλία με το κορμί της Σάσα Μπάστα

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες με το πορτοκαλί μπικίνι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δυο μέτρα πόδι και τέλειες αναλογίες - ''Στέναξε'' όλη η παραλία με το κορμί της Σάσα Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα παραμένει μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα όσα χρόνια και αν περάσουν. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μέσα στο κατακαλόκαιρο δυο φωτογραφίες της με πορτοκαλί μπικίνι και έκανε τους followers της να χάσκουν με το τέλειο κορμί της που πραγματικά πολλές θα ζήλευαν.

Η τραγουδίστρια είχε έρθει ξανά στην επικαιρότητα πρόσφατα όταν τοποθετήθηκε με αφορμή την καταγγελία που είχε κάνει η Βαρβάρα Κίρκη εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό. Η Μπάστα έσπευσε να υπερασπιστεί τον τραγουδιστή με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, προκαλώντας την αντίδραση πολλών, όπως και της Φαίης Σκορδά που έσπευσε να την κατακρίνει.

Οι απίστευτες φωτογραφίες με το κορμί της Σάσα Μπάστα στην παραλία

Πόζαρε λοιπόν με πορτοκαλί μπικίνι και ηλεκτρονικό τσιγάρο και τόσο οι θαμώνες της παραλίας όσο και οι followers της δε σταμάτησαν να θαυμάζουν το καλλίγραμμο κορμί της!

Εγκεφαλικά προκάλεσε με το κορμί της η Σάσα Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα έχει κορμί με ιδανικές αναλογίες

Απάντησε σε όσους την κρίνουν για το ντύσιμό της

Στην εκπομπή «Love it» είχε βρεθεί πριν από δύο μήνες η Σάσα Μπάστα και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο της ως μητέρα, αλλά και στα κοινωνικά ταμπού που περιβάλουν αυτόν το ρόλο.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια έχει μια κορούλα 3,5 χρονών, για την οποία δεν έχει παραλείψει να αναφερθεί και σε παλαιότερη συνέντευξή της(δείτε αναλυτικά τι είχε πει για το ταλέντο της).

«Δεν θέλω με έναν άνθρωπο να είμαστε 15 χρόνια μαζί και μετά να κάνουμε παιδί, γιατί εκεί θα είμαστε και φιλαράκια. Ο άντρας μου είναι εξαιρετικός. Το αντιλαμβάνεσαι όταν ο άνθρωπος που έχεις στη ζωή σου είναι ο σωστός και το πιο σημαντικό από όλα είναι το να είναι και σωστός πατέρας» είπε αρχικά ενώ συμπλήρωσε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της :

«Αυτό το πράγμα το ότι είσαι μαμά και δεν μπορείς να φορέσει μαγιό δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δηλαδή επειδή είμαι μητέρα έχω σταματήσει να είμαι και γυναίκα; Λαμβάνω αμέτρητα μηνύματα για το πώς μιλάω, για το τι φοράω αλλά μετά από τόσα χρόνια αδιαφορώ, έχω πολύ γερό στομάχι, γελάω μόνο. Αυτά είναι ταμπού».