"Έφυγε άνοιξε τα φτερά του..." - Θρήνος για την Σοφία Βόσσου

Η συγκινητική ανάρτηση για το θάνατο του Γιώργου Μακράκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας Γιώργος Μακράκης. Την είδηση έκαμε γνωστή η Σοφία Βόσσου μέσα από το προφίλ που διατηρεί στην πλατφόρμα του Facebook.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του καλλιτέχνη και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του πει "αντίο" και δημόσια.

Η ανάρτηση της Βόσσου για τον Μακράκη

«Γιώργος Μακράκης… Ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας, ο άνθρωπος που πίστεψε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών και δημιουργών, ο άνθρωπος που πίστεψε στο «Φιλαράκι», που πίστεψε σε μένα και με στήριξε.

Παραγωγός μου για χρόνια… Έφυγε, άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι… Στο καλό μωρέ, στο καλό και εκεί που θα πας ξέρεις εσύ βαλ’ τους όλους να τραγουδάνε αγάπη μου, Γιώργο μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου.

Βόσσου για θάνατο Μακράκη

Το αντίο του Νταλάρα και της Δήμου

«Την χαρά την διαδέχεται η λύπη. Ο παραγωγός που πίστεψε σε μένα που στάθηκε δίπλα μου ο παραγωγός που υπογράφει μεγάλα μουσικά έργα που έγιναν στη χώρα μας ο Γιώργος Μακρακης που λίγο μετά την συναυλία μου εχθές μιλούσα για εκείνον. Έφυγε τα ξημερώματα να συναντήσει τους φίλους που συνεργάστηκε μαζί τους Γιώργο μου αγαπημένε φίλε μου θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα....Καλό ταξίδι αγαπημένε με πόνεσε το φεύγω σου», έγραψε η Ελένη Δήμου.

Δήμου για θάνατο Μακράκη

Ενώ ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας έγραψε:

«Γιώργος Μακράκης.
Συνέδεσε το όνομά του με ιστορικούς δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας. Πάνω από μισό αιώνα, υπηρέτησε το καλό τραγούδι με αγάπη, αφοσίωση, ήθος, υπομονή κι επιμονή.
Στο καλό, καλέ μου Γιώργο…»

Γιώργος Μακράκης. Συνέδεσε το όνομά του με ιστορικούς δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας. Πάνω από μισό αιώνα, υπηρέτησε...

Posted by Γιώργος Νταλάρας on Wednesday, August 10, 2022